jak juz kupujesz to kupuj tego Kre-alkalyn bo po tym co pewnie przeczytales co ci pisali to nie wiele zrozumiles bo kazdy ma inne zdanie na ten temat i nigdy sie nie zdecydujesz
Printable View
jak juz kupujesz to kupuj tego Kre-alkalyn bo po tym co pewnie przeczytales co ci pisali to nie wiele zrozumiles bo kazdy ma inne zdanie na ten temat i nigdy sie nie zdecydujesz
No... ile ludzi tyle wersji... <lol>
przecież to nie SAA, że organizm się przyzwyczaja i trzeba walić mocniejsze środku lub większe dawki
nawet jak zacznie od stacków to po odpowiedniej przerwie - 6-7 tyg od kreatyny nawet mono poklepie
zatem powtarzam
kupuj najlepszy towar na jaki Cię stać
Może i nie "witaminki"ale jak nasyci mięśnie bardziej biodostępnymi składnikami,to jak później te słabsze formy zawalczą?Na pewno beda działac,ale z mniejsza siłą,dlatego ja osobiscie polecam zaczynac od najsłabszych form kreatyny,jeżeli chodzi o przyswajalnosc.
patrz co napisałem wyżej
nawet po kilku cyklach na stakach i odpowiedniej przerwie po nich dobrze poklepie mono
Odpowiedniej przerwie?Czyli ile?8 tygodni tak jak napisałes?Tutaj gra dużo genetyka,ja zrobiłem tyle przy stacku i prawie go nie poczułem.Przerwa po takim stacku i chec zaczecia na nowo cyklu na mono powinna wynosic z pół roku,żeby efekty były zadawalające.Poza tym ja nie neguje tego że nei zadziała,tylko przeczytaj uważnie:Będzie działac słabiej,dlatego radziłbym zaczac od mono.
przykro mi w takim razie
na mnie działa dobrze mono po 7-8 tyg przerwie od stacku
Żeby uciąć temat, powiem krótko, Kre-Alkalyn jest i tak niedostępny na chwilę obecną... chyba, że ktoś ma lepsze informacje :/
Mam na myśli KA z Olimpu...
Ale inne kre-alyny(nie wiem czy tak sie to pisze;p)są,poza tym i tak bym nie rezykował z kupnem z Olimpu;p
jest z Universala i Ultimate
Litwin - Olimp jako jedna z niewielu firm trzyma składy zgodne z etykietą
pozdrawiam