[quote=MADOX]ze jestes fuj maly brzydki glupi itp oto mi chodzilo[/quote][quote=fishe]ok juz rozumie bo nieraz nie rozumie wszystkiego albo nieraz jestem za bardzo zmeczony zeby rozumiec[/quote] hahah rozbrajacie mnie :D
Printable View
[quote=MADOX]ze jestes fuj maly brzydki glupi itp oto mi chodzilo[/quote][quote=fishe]ok juz rozumie bo nieraz nie rozumie wszystkiego albo nieraz jestem za bardzo zmeczony zeby rozumiec[/quote] hahah rozbrajacie mnie :D
[b]LoLiTa[/b], a czym jesli kzna zapytac :wink:
[b]fishe[/b], ja tez czasem juz jestem zmeczony po pracy po silce i juz kaput ale zawsze cos tam sie napisze i komus sie pomoze
madox - jakos tak ogólnie przeczytaj sobie zacytowane wcześniej przeze mnie wypowiedzi, a sam zaczniesz się śmiać ;]
pozdrawiam
[b]LoLiTa[/b], co w tym takiego smiesznego ja nic nie widze
ja tez nic takiego super zabawniegonie dostrzeglem mam do ciebie pytanko[b]LoLiTa[/b], to twoj tyleczek na tym zdjeciu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[quote] pytankoLoLiTa, to twoj tyleczek na tym zdjeciu [/quote] juz ktos sie kkiedys pytal ale nie wiem czy odpowiedziala :mrgreen: tez jestem ciekawy
jak to jej to wow :shock: :shock: :shock: az chce sie zyc
[b]LoLiTa[/b], juz nie mozemy sie doczekac kiedy odpowiesz na pytanie ale pewnie nie jej tyleczek a szkoda
oj szkoda taki tyleczek to normalnie :shock: :shock: :shock: slinka cieknie
ale Wy macie problemy, proponuję przyjechać do mnie i sprawdzić ;]