[i]i najlepiej łączyc z tauryną i kreatyną[/i]
hmb też jest zalecane łączyć z kreatyną...
cokolwiek połączysz z kreatyną będzie działać bo działa kreatyna
Printable View
[i]i najlepiej łączyc z tauryną i kreatyną[/i]
hmb też jest zalecane łączyć z kreatyną...
cokolwiek połączysz z kreatyną będzie działać bo działa kreatyna
[quote=pudzian 18]ja polecam gluitamine vitalmaxa w kapsułkach jak dlamnie to najtańsza i najleprza dobra na każdą kieszeń :lol:[/quote]
A brales jakies inne, ze te g. tak wychwalasz? Haslo tanie = najlepsze jakos nie wzbudza mojego zaufania. :neutral:
tak brałem inne i to prubowałem prawie każdej firmy inajlepiej przypadła mi do gustu witalmaxa
[quote=pudzian 18]tak brałem inne i to prubowałem prawie każdej firmy inajlepiej przypadła mi do gustu witalmaxa[/quote]
Hmmmm... ortografia i nick wskazuja ze jestes b. mlody. Wiec wybacz, ake jakos nie wierze, ze sprawdziles tyle glutamin. :razz: :twisted:
Zaczołem cwiczyn na siłce jak miałem 15 lat...A suple zaczołem brac w wieku 15..Teraz mam 18 i za soba wiele suplementów :grin:
[b]pudzian 18[/b], i co uwazasz ze suple ci wiele daly jak zaczeles brac od poczatku ?
w połaczeniu z dietą dały mi bardzo wiele :wink:
temat przyklejony, to napisze tutaj...
Jezeli chcemy spozywac 40g na dobe, to znaczy, ze trzeba lyknac 80 kapsulek na dobe vitalmaxa ([url]http://allegro.pl/item321541612_l_100_base_glutamin_400_kap_glutamina_vitalmax.html[/url] - nie ma na testosterone.pl)
czyli jedno opakowanie starczy nam na 5 dni, czyli na miesiac trzeba 6 opakowan = 420zl
moze zle policzylem? Nie za drogo troche? lol....
Ładny wynik prawie 2 lata xD. Glute ja czuje przy 20g dzien i najlepiej barc te w prochu bo tansze
Panowie czy glute grać tylko w dni treningowe czy lepiej brac ją kazdego dnia?