ulzylo mi troche ;) mam nadizeje, ze artykuly skopiowane, minimalnie przerobione z innych stron nie beda za wysoko oceniane ...
Printable View
ulzylo mi troche ;) mam nadizeje, ze artykuly skopiowane, minimalnie przerobione z innych stron nie beda za wysoko oceniane ...
[b]donleone[/b], pod koniec konkursu wszystko ocenimy
w tym temacie o tym konkursie widac nie ma takiego szału jak w tym drugim... :)
takich wiecej konkursow powinno byc bo tu nie kazdy moze sie wykazac :)
pozdrawiam
mozecie zgłaszac propozycje na nastepne konkursy
bo z tego to narazie tylko kupa spamu jest niż porzytku
no to moim zdaniem moglby byc konkurs na napisanie 3 najciekawszych i najbardziej uzytecznych artow :) a za wklejenie czyjegos i podszywanie sie pod niego uzytkownik zostalby wykluczony z konkursu :)
mysle ze takie cos by nie spowodowalo spamu a wnioslo by unikalnosc na forum bo nigdzie indziej takich artow by nie bylo... :)
Pozdro
[b]Jose[/b], ale duzo by nie wnioslo na forum takie cos 3 artykuly tylko wiecej by trzabylo tych artykulow napisac ale to tez by bylo ktos by bral jakies artykuly i zmienial troszke i mowil by ze napisal sam
dalej mysle ze troche lipny ten pomysl na konkurs ale nee mi niestety oceniac :neutral: :neutral: :neutral:
moze napisz co ci konkretnie nie pasuje?
za miły uśmiech mamy suple dawac?
dobrze jest.calemer nie balamuc :)
na nastepny konkurs podoba mi sie propozycja [b]Jose[/b], moze osoby, ktore sie znaja naprawde mogly sie wykazac bo jak narazie to mamy mega spam :mrgreen: :mrgreen: ewentualnie zamiast 3 artykulow zwiekszysc ich liczbe, ale to jest do przedyskutowania ;)