przez ten konkurs to na forum gwarno sie zrobiło ludzie pisza jak najecie co sie dzieje ale choc jest co robic
Printable View
przez ten konkurs to na forum gwarno sie zrobiło ludzie pisza jak najecie co sie dzieje ale choc jest co robic
dobrze i nie dobrze bo czaem to bedzie takie gadanie bez sensu mysle pewnych osob.. miejmy nadzieje ze jak najmniej :cool:
[b]Calmer[/b], ja tez mam stale IP wiec z mojego moge sie raz zarejestorwac a zadnych zabezpieczen nie dasz poniwaz nie ma takeigo zabezpieczeni
no w sumie nee iwem jak to neo działa ale pewnie za kazdym laczeniem z netem ma inne IP wnioskuje po tym co mówiłes ze sie tak da.. a pewnie forum nie ma takich skryptów zeby poblokowac jakos tych oszustów bo za kazdym razem inne :???:
nie da sie poblokowac ale to i tak trzeba sie nameczyc bo za kazdym razem trzeba sie laczyc od nowa i zakladac nowa poczte i wchodzic jeszcze na tego uzytkownika co jakis czas to prze jebane takie cos
hmm w sumie jakbym mial jaaks perspektywe wygranej to by sie mozna bylo troche czasu pobawic a patrz w sumie zeby 2 miejsce miec w tym pierszm konkursie to duzo nie trzeba bylo by miec tych osob.. trudno tylko ciebie byloby wyprzedzic :wink:
czemu dziennie bys rejestrowal z 2 userow i bys mnie wyprzedzil ale i tak by bylo widac ze oszukujesz bo jak by nikto wogole nie wchodzil tylko ty a mialbys tylu zaproszonych to troche dziwnie
[b]Calmer[/b], hmm konkurs, co dopiero sie rozpoczął a juz masz 13 poleconych. będziemy musieli później to dokładnie sprawdzić
mod którego używamy do zliczania ilości poleconych wg autora jest dobrze zabezpieczony, który chroni przed nadużyciami
on mial chyba juz wczesniej tylu zaproszonych
nie beda kasowane zaproszone osoby ?
no wlasnie dlaczego nadal nie sa skasowane wczesniej zaproszone osoby..? czy konkurs sie juz zaczal..?