[quote=sylwka]ale nawet by fajnie bylo z downloadami:D[/quote] nie ma po co tego robic i tak by nie robli uploadow a stronek z tego typu softem jest duzo a nam tego nie trzeba
Printable View
[quote=sylwka]ale nawet by fajnie bylo z downloadami:D[/quote] nie ma po co tego robic i tak by nie robli uploadow a stronek z tego typu softem jest duzo a nam tego nie trzeba
no [b]fishe[/b], masz racje z tym softem faktycznie jest tego cale mnustwo
jak jest kulturystyka to ma byc kulturystyka :wink:
jak po techno to gdzies indziej tu same pakiery :mrgreen:
ale na silowni lubie posluchac ostrej lupanki poprostu mam powera wtedy i wlacze z zelastwem jak dzik
a ja walcze wtedy jak dzikie bydle jak techniawka na silce dociera do moich uszow... i'm lovin it :mrgreen:
my nawet kupilismy na silce po skadc radyjko na mp3 aby mozna bylo techniawy posluchac
my tez ostatnio kupilismy radyjo na mp3 i teraz lupie na silce
[b]MADOX[/b], Same pakery, tak?! To tu sie kolego grubo mylisz!! Zreszta, co Ty mi tu p********, w Hydeparku ponoć można o wszystkim gadac, nie wystarcza Ci, że cale forum jest o kulturystyce? :roll: Jak Ci nie pasuje, to zamknij temat o techno! Mnie to wali co zrobisz :roll: Mozesz mnie nawet wywalic z tego forum, w koncu przeciez nic pozytecznego nie wnosze!!
[b]sylwka[/b], oco ci kobito chodzi bo niebardzo kumam daj na luzzzzzzz