hehe, to sobie zabalowali..
Printable View
hehe, to sobie zabalowali..
My kiedys ogolilismy dla kumpla noge i bylo co wspominac, ale to to juz masakra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
faktycznie moze polowa sama to robila ale niektozyto zgon totalny a wtedy to nawet kon by cie .....i nie czyjesz hahah
HeHe skąd ja to znam :P ostatnio kumpla ogoliliśmy tyle że zdjęć nikt nie robił :)
[quote=fishe]ale polowa pewnie nie spala tylko sama sobie jesze malowala na ciele bo nie mozliwe zeby sie nie obudzic jak ktos cie maluje po calym ciele ale foty wypas[/quote] oj da się zapewniam. :) Kiedyś zaliczyłam zgona - nie pierwszy raz :P - to mnie kumple rozebrali do bielizny jedynie i całe szczęście a potem kilkanaście fotek jak leżę na swoim chłopaku i to w , nazwijmy to, niecodziennych pozycjach :/ oj jest co wspominac ;)
[b]LoLiTa[/b], ten opis pod nickiem (z piekła rodem) pasuje do Ciebie chyba az za bardzo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dobre to ale stare :) .... takie jest zycie pijaczka :P
ale niestety- chcesz ladnie wygladac to nie pij :)
[quote=donleone]LoLiTa, ten opis pod nickiem (z piekła rodem) pasuje do Ciebie chyba az za bardzo [/quote] haha :P święty się odezwał :P
[quote]takie jest zycie pijaczka[/quote] swiete slowa takie jest juz jego zycie ze wszyscy maja z niego zgon jak on zalicza zgon haha
[quote=fishe]swiete slowa takie jest juz jego zycie ze wszyscy maja z niego zgon jak on zalicza zgon haha[/quote] a potem jakie wspomnienia są fajne :D i beke kręci się po tysiąc razy :P