sterydziazu ty jeden
Printable View
sterydziazu ty jeden
dobra pierdole co sie tu bede wysilac jak wejdzie dwoch wkleji niedzwiedzia i wyjdzie
dzis nie chcialo mi sie trenowac,slabo jadlem i do tego 4 godziny w miescie targajac 4,5kg walizke
1.4jaja 200go owska,2 pączki
2.pierogi ruskie
3.filet z kury ryz,duszona papryka
4.zajebiscie smaczne zapiekanki z serem i kielbasa,do tego ogurek zeby nie bylo ze nie dietetycznie
5. i tu pojdzie chyba twarog,no moze do tego kokosowa princessa bo mam ja w szafce
[ATTACH=CONFIG]4169[/ATTACH]ad.4
[ATTACH=CONFIG]4170[/ATTACH] 4,5kg elita,czekolada,wanilia,truskawka
5. Nie dawaj twarogu, ser już jadłeś w pierogach.
a twarog mozna tylko raz dziennie?
do takich rzeczy masz hyde park
dziwnie pokrywa się z nazwą tematu . Skoro są misie pedałki i pasują :) to do tego nie winneś mieć zapytań .
wiesz jak bym bym modem to bym pobanowal,a tak to co ja tutaj moge ewentualnie tez im jakies guwna powklejac
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQpRTL4anXeTmKnQRrmrC5RGb5DhG3m6Z6ZxiDf6dvOh3ZNPHc2hw&t=1[/img]
komu?:)
dobra na poważnie to ostatnie gówno jakie tu wklejam pośmialiśmy się i koniec:)
co do diety moj współlokator który cały dzien leży przed kompem je więcej węgli i mięcha.na filmikach widziałem że już nie masz talii chyba pora cos z tym zrobic,chyba ze po prostu nie zalezy ci na budowaniu mięśni tylko podbijaniu liczb na wadze.
"nie ma lipy"
i tu powinien byc karny kutas ale obiecałem że nie wkleje,ale się pytam dlaczego kurwa nie było treningu?
w pasie mam obecnie 95cm wiec lipy nie ma,dzis ostatni lekki dzien od jutra pelna para,poprostu nie jestem zawodnikiem wiec takimi rzeczami jak wypadniecie treningu sie nie martwie,tymbardziej dieta,dzieki za pierwszy powazny post w tym temacie,napewno sie odwdziecze