:cry: ja sie niedawno nabawilem rozstepow nad pachami. I czytajac ten dzial to co mam je smarowac czymś czy odpuscic sobie? I czy mogą one się powiększyć jeszcze, bo narazie mam małe rozstępy :razz:
Printable View
:cry: ja sie niedawno nabawilem rozstepow nad pachami. I czytajac ten dzial to co mam je smarowac czymś czy odpuscic sobie? I czy mogą one się powiększyć jeszcze, bo narazie mam małe rozstępy :razz:
No przeczytałem wszystko. I chyba będę je smarował po kąpieli jakimiś oliwkami nawilżającymi, wysterczy czy jeszcze coś proponujecie dla małych rozstępów? :lol:
ostra gąbka i zimny prysznic ;-0 słuchaj Moniq, jako kobitka tym razem ma rację ;-)
no dobra ale te płyny chyba nie zaszkodzą co nie? :grin:
brrr nie wiem czy bede brał zimne prysznice ale ostrą gąbką będę sie katował :razz: oby do wakacji mi się straciły!!
kto mówi, że się masz sam katować?? Weź jakąś kobitkę, żeby Cię pokatowała ;-)
[b]Jose[/b], najlepszy będzie Elancyl Galenica- jestem panią z apteki więc już nie musicie się fatygować :razz:
[b]Krzychuool[/b], wystarczy oliwka ale po kąpieli wiesz jakiej :wink:
[quote]Jose, najlepszy będzie Elancyl Galenica[/quote]dziekuje bardzo... :) o taka odpowiedz mi wlasnie chodzilo :P
pozdrawiam :)
Jakby lekarz albo aptekarz mial problem, podaję Rp ;-)
Urea (mocznik) 5,0
Aq.destilata
Lanolini anhydryci
Vaselini albi
aa ad 50,00
pozdrawiam
Jestem gosciem na tym forum i chcialem sie równiez wypowiedziec. Mam rozstepy juz dosyc dlugo i uzywam FISSAn i zadnych rezultatów nie ma nie kupujcie tego
takze uzywam tego juz z 3 tygodnie i efekty takie sobie... minimalnie sie wybielil rozstep ale tez nie bardzo a zeby to wsmarowac to tyle zachodu ze sie odechciewa... :?