tMQ jak możesz to załóż nowy temat o tych 2 tygodniowych cyklach to podwiesimy.
Dzięki. :wink:
Printable View
tMQ jak możesz to załóż nowy temat o tych 2 tygodniowych cyklach to podwiesimy.
Dzięki. :wink:
meta to wogole lipa, tylko syfow mozna sie nabawic a i zeby tylko syfow.nie wiem po co ludzie wogole biora koks.
Jeśli nie wiesz po co ludzie biorą koks to skąd wiesz że meta to lipa ?
Słyszałeś że dzwonili tylko nie wiesz w którym kościele :!:
zalezy dla kogo mam w klasie 2 kumpli kturzy dzisiaj skonczyli cykl metką i przytyli gura 2 kg ale myśleli że jezeli kupia koks to urosną niewiadomo jak a nawet diety niemieli chciałem im doradzic to powiedzieli że i tak duzo jedzą i nic nietrzeba a na dodatek ćwiczyli jak by chcieli a niemogli . Metka jest dobra jeżeli sie wie jak ją stosować i ma sie diete !! :lol: :lol:
podobno ARNOLD brał Metanabol............
[quote]ARNOLD brał Metanabol.[/quote] :shock: tylk0 nie mozliwe napewno walil w dupe jak pojebany
[quote=tomi.ews]podobno ARNOLD brał Metanabol............[/quote]
no brał, sam sie przyznał.. ale co to ma do rzeczy?
kazdy bierze i to juz nie jest taka tajemnica jak kiedyś :smile:
Po pierwsze na 1 cykl meta to głupi pomysł.ale jak juz wybrałes to 200 tab za duzo.bierzesz po 20mg dziennie po 1 tab po posiłkach.popijasz woda .oczywiscie osłonki .po cyklu nie jest konieczne odblikowanie ale jak chcesz to 12tab clomidu w zupełnosci wystarczy.dołuz na cyklu cynk zeby zapobiegac gino a jesli juz cos zobaczysz to daj nolve.
wytlumacz w merytoryczny sposob dlaczego metka na pierwszy cykl to głupi pomysł.