[quote] lakło biaozy[/quote]laktozy ;)[quote]a dlaczego gainer odpada?[/quote]nie ze gainer odpada bo gainer to dobra sprawa.. ale odpada akurat ten 737 bo to syf
Printable View
[quote] lakło biaozy[/quote]laktozy ;)[quote]a dlaczego gainer odpada?[/quote]nie ze gainer odpada bo gainer to dobra sprawa.. ale odpada akurat ten 737 bo to syf
A gainer Vitalmaxa się nadaje?
no dobry jest
[quote]A gainer Vitalmaxa się nadaje?[/quote]bralem gainera 2 vitala i bylem bardzo zadowolony :) rozpuszczalnosc dobra, smak dobry a co najwazniejsze na masie przybylo sporo a o to przeciez chodzi :)
hej, a GainBolic ??? Cena niska a jak z resztą???
[url]http://sklep.pakernia.pl/product_info.php?cPath=33&products_id=552[/url]
gain bolic jest ok ale (zakladam ze malo kto oblicza z osob ile mu wagli brakuje w diecie a ile bialka) jesli ktos nie oblicza dokladnie wartosci odzywczych w diecie a ma juz troche masy to biorac go bedzie odkladal sie takze tluszcz... ale dla osobo szczuplej jak najbardziej sie nadaje...
no ale to przeca z każdym gainerem tak będzie... żeby się tluszcz nie odkładał są bulki i tyle...
Ja tam sie napaliłem na hard fasta na zaraz po siłce i planuje jego zakup;p.Oczywiście ze względu na duże koszta tego gainera kupie tylko 1,4 kg a reszta bede czerpał tylko i wyłącznie z diety.
[quote] żeby się tluszcz nie odkładał są bulki i tyle...[/quote]no masz racje :) ale za to bulki to drogie rozwiazanie....
ale taki gainer 25-30 g bialka i tak bedziesz lepszy niz jak taki np Gain bolic czy gainer 1 vitala ktore maja po 15 g.... w sumie to takie gainery typu gain bolic to dla osoby juz troche zmasowanej to sie nadaja glownie od uzycia po treningu w celu uzupelnienia energii i zasobow glikogenu...
Pozdrawiam
kup sobie xtreme pro massa z SNI, teraz 4500g kosztuje 138zł + przesyłka, ja zamawiam za niedługo, a jest to gainer z wyzszej połki...