-
Ciekawe jak zagrają w tych 2 meczach, czy też tak beznadziejnie, chociaż gorzej niż ten ostatni mecz to już chyba się nie da grać. Ja myślę, że jeden remis jak będziemy mieć farta z tą Słowacją 0-0 to szczyt naszych możliwości, a z Czechami 2-0 przegramy ( pokusiłem się o typowanie wyników xD ). Chociaż widząc jak ta Słowacja gra i które ma miejsce w tabeli, to możliwe że i ten mecz przegramy.
Czesi grają też o honor, więc mecz nie będzie łatwy, tym bardziej że na ich stadionie.
-
ja jestem zajebiscie ciekawy jak z tym nowem skladem bedzie hihi... nie moge sie doczekac
-
Czy taki nowy :P wielu ludzi już było sprawdzanych, nic nowego.
[url]http://sport.interia.pl/pilka-nozna/reprezentacja/news/boniek-dlaczego-popieram-stefana-majewskiego,1373649[/url]
-
Lato powiedział, że Majewski będzie trenerem reprezentacji przez 4 mecze, a nie 2 jak mówiło się na początku.
[I]- Stefan poprowadzi kadrę w dwóch eliminacyjnych spotkaniach i dwóch barażowych, jakbyśmy zajęli drugie miejsce w grupie. Ale że te baraże są czysto teoretyczne raczej, no to już mamy przygotowanych rywali, w tych właśnie terminach, na gry towarzyskie. Z Rumunią i Chile. Nie wykluczamy jednak, że Majewski zostanie na stałe, aż do Euro 2012.[/I]
-
i się przedłuży na 2 lata potem :P
-
Mam nadzieję, że wciry ostre dostaniemy i w końcu się ktoś ocknie, i coś zrobi z tym szambem. Może i dobrze, że powołał Dudka bo on ma chociaż chęć gry, nie to co reszta. Czas na czystki będzie po tych meczach jak już przegramy wszystko co możliwe.
-
[url]http://sport.interia.pl/raport/elms2010/news/ostry-bojkot-kibice-nie-kupuja-biletow-na-slowacje,1378520[/url]
dobrze robią
-
Prawdziwy kibic jest z drużyną na dobre i na złe.
W Angli nie tylko na premier ship przychodzi komplet widzów, także na niższe ligi jest full ludzisk na trybunach. I kibicowanie zaczyna się dopiero gdy nie idzie.
Taki komercyjny model prawdziwego kibicowania pokazany jest w filmie Hooligans. :smile:
-
Tylko, że bez takich akcji PZPN nigdy nie padnie. Nie będzie ludzi na stadionach, nie będzie sponsorów, nie będzie PZPN. Albo oni, albo polska piłka.
-
szczeze mówiac to ja również mam dosc tego całego bagna w pzpn i reprezentacji, nie sadze ze Majewski jest odpowiednia osobą na stanowisko selekcjonera ale pewnie dzisiaj wieczorem w głębi serca bede im kibicówał i cieszył sie jesli wygraja bo poprostu kocham ten sport!!!!