Niezle gosciiowi już wywalilo watrobe na tym jednym foto widać dobrze.
A co do Murzyna - fakt, fajny, no ale w koncu Murzyn, jemu łatwiej :cool:
Printable View
Niezle gosciiowi już wywalilo watrobe na tym jednym foto widać dobrze.
A co do Murzyna - fakt, fajny, no ale w koncu Murzyn, jemu łatwiej :cool:
ewcia29yes ten gosc jest chyba przesadnie napakowany :shock: az mnie ciarki przeszly jak na niego spojrzalam. rozumiem troche przypakowac ale to juz chyba byla przesada.. :neutral: przepraszam was chlopaki :smile: ale mnie to nie kreci pozdrawiam :*
[URL=http://imageshack.us][img]http://img141.imageshack.us/img141/3156/levronekevin089xy.jpg[/img][/URL]
a ja bym chcial byc podobnie zbudowany jak ten koles :smile:
tylko troszke mniej przypakowany :wink:
nie wiem czemu jest nawyk do pisania nie na temat jest to temat o gregu kovac przypominam :wink: [b]fredzik89[/b], sorki ale kogo interesuje jak ty chcesz wygladac mogles zalozyc nowy temat :roll:
Pozatym przypakowac to możesz sobie na poczcie jakas przesyłke :???:
ŁuKaSz_GT :shock: :shock: :shock: :shock:
Ho ja, fredzik89, ale Cię ********** :neutral: Chłopaki, no wiecie co, fredzik chciał się z Wami podzielić marzeniami, a Wy co?? Bez serca... :wink: A moje zdanie o Gregu Kovaku znacie :smile: PZDR :*
kieruje te slowa do dziewczyn z teog Forum: To Jest Forum Kulturystyczne... i widok mięsni"wszystkich" to normalka ... Jesli macie cos do takich facetów to po co tu szalejecie:> Znjadzcie sobie forum typu Fitness i bedzie Git:-D ... Zcytajac nie kótre posty az strach pomyslec... ze dzisiejsza kulturystyka zacyzna przeobrazac sie w Fitness Sylwetkowy..." Niech Zyje Stara Szkoła...Animal Pak"
Pozdro. Dla Wszystkich Którzy Sa Na Tym Forum I Wiedzac Jak Wyglada Harówka w Bunkrze Zawnym Siłownia I Walka - Ja Kontra Żelastwo:>
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-03-30, 07:59[/i] ][/size]
A Co Do Grega ... Gosciu Poprostu Wielki I Budzi respect... Chciałbym Zeby To Był Mój Ojciec:D ... chodz te jego wystepy na scenie kulturystycznej sa zbedne... mam duza ..przeogromna mase...ale nie ten poziom do dzisijeszych czasów kulturystyki Zawodowej... Mógłbym Sie Wziasc Jka Pudzian Za Zabawe w Ciezarki:p ahh... Ogolnie "RESPECT"
Dobrze ze jakies laski sa na forum i wypowiadaja swoje zdanie bo na wiekszosci takich for nie ma zadnych dziewczyn a po drugie maja swoje zdanie do wypowiedzi i sie wypowiadaja na ten temat nie kazdy lubi takich wielkich pakerow i jest tu dzial fitnes a ze czasem wpadna do dzialu o wielkich kulturystach to chyba nic sie nie stalo :roll:
odp. do ozzbrain: wchodzimy na to forum bo na inne mamy zakaz wstepu :razz: