Widze ze mało ludzi chce sie chwalic siłka,co jest troche smutne.A ja mam akurat farta cwiczyc na takim cudzie,w Gdyni ta siłka to legenda,bo istnieje już grubo ponad 30 lat:).Mimo iz jest w szopie;p
Printable View
Widze ze mało ludzi chce sie chwalic siłka,co jest troche smutne.A ja mam akurat farta cwiczyc na takim cudzie,w Gdyni ta siłka to legenda,bo istnieje już grubo ponad 30 lat:).Mimo iz jest w szopie;p
siłkę macie tam extra odrazu widać że panuje tam fajny klimat
nie to co w lśniących nowiutkich klubach
Nio klimat tam jest gruby,szczególnie jak przychodza stali bywacy,miło mi ze sie do nich zaliczam,bo oprócz przerwy na wojsko to chodze tam 3 lata.
nie ma to jak można sobie poryczeć i czasem puścić bąka :mrgreen:
Nie tylko czasem :mrgreen:i jak widac na fotach mamy na takie pzrypadki odp.urządzenie;p. Wiatrak :lol:
fajna siłownia
Nio mi też sie podoba,ma klimat,po prostu jest oldchoolowa;p.Brakuje tam paru maszyn,ale nie ma gdzie ich wsatwic.
mordownia w starym stylu :mrgreen: :P w takich rodza sie najwieksze gwiazdy naszego sportu ;)
pozdro.
Leon.
[b]Litwin25[/b], a gdzie w Gdyni bo interesny jestem?
W orłowie,jakby co to możemu sie ustawić i poznam ciebie z właścicielem(prezesem;p).Koszt to 30 zeta za pierwszy miesiąc a potem poo 25 zeta,nie masz ograniczonego przebywania,możesz cwiczyc ile chcesz.