kup dobre ryby a nie mrożony shit,te mrozonki ze sklepu w połowie to woda nawet smaku dobrego nie ma.inaczej nie zrobisz.
Printable View
kup dobre ryby a nie mrożony shit,te mrozonki ze sklepu w połowie to woda nawet smaku dobrego nie ma.inaczej nie zrobisz.
ale to nie byly ryby,- filety z kurczaka
micek dlaej napieprzony po weekenddzie :p
haha kurde sory hehe ja myslałem o rybach ale to i tak nie zmienia faktu że kupiłeś chujową pierś skoro zeszło z niej tyle wody
Klatka+triceps
-wl sztanga 4x6-5
-wl skos+ sztanga 4x6-5
-francuz lezac hantlami 4x6
-prostowanie w oparciu o lawke 4x6
trenink spoko,w wl pomaganie mialem lipne ale z drugiej strony hardkorowe,wogole nie pomagal podnosic tylko podtrzymywal palcem zeby nie udusilo,a pchac to juz musialem sam,no jak juz stalem w miejscu 5 min to laskawie podniosl o centymetr w gore,i po takich 8 seriach klatka wypelniona 20 litrami krwi,jeszcze moze jak by poszla 1 seria rozpietek to by juz wybuchla mysle.. nawet w izolowanym prostowaniu hantlem na trica nie wyszlem poza 6 powt,teraz tak bede robic zobaczy sie co z tego wyjdzie,ale dzis narazie ladnie,tric bez spinki odstawal jak podkowa koniowi
dieta jak zawsze ok.... dzis nawet sie pokusiłem o 290g wieprza drogi skurwysyn ale raz w tyg mozna,a jaka pychota..
gdzie są kilogramy ?
nie pisze bo sa smieszne
Uwierz mi że moje ciężary jeżeli chodzi o klate są śmieszniejsze....
oj ździwił byś sie...
Nikt tu śmiać sie nie będzie , ludzie kochani ...