ja ladowalem T400 to ladnie szlo przy 800mg/week.
Printable View
ja ladowalem T400 to ladnie szlo przy 800mg/week.
[QUOTE=piuras86;453452]jak nie masz więcej niż 21 lat odpuśćcie sobie te boostery testo Smarki i bierzcie sie do roboty .....
a co do t-100 to mam na razie 60 kap zobaczymy czy cos poczuje no ale każdy by chciał ch---- wie co to ma okazać sie lekko zwiększonym libido i lepszym samopoczuciem nic więcej .....[/QUOTE]
Jestem 83 rocznik, nie wiem. Może wiecej trzeba by tego ladowac niz sugeruje producent ale tak jak pisalem - przy 4ed nie czulem zadnej roznicy.
[QUOTE=opalinho;453469]Jestem 83 rocznik, nie wiem. Może wiecej trzeba by tego ladowac niz sugeruje producent ale tak jak pisalem - przy 4ed nie czulem zadnej roznicy.[/QUOTE]
nie nie moja wypowiedź była ogólnie do małolatów .....
także nic do ciebie ......
każdy organizm inny inaczej to odbiera a jak na libido nie podziała to zostaje gwóźdź w ch***a i magnes na czoło hehehe
ht pisał że 6 bromo jest zajebiste któs tam że test freak inni że t-100 ktoś tam że Daa z activlab sam widzisz kupujemy w ciemno .....
[QUOTE=Baloniarz;453455]I na mega pompie jak również maxymalnych przyrostach :)[/QUOTE]
to tylko w erze i w dolinie muminków......
Animal Rage jadł ktos ? ( jako booster azotu) nie zawiera kretki
[url]http://www.e-gym.pl/showthread.php?34338-TEST-SPONSOROWANY-PRZEZ-BCAA-PL-Universal-Animal-Rage[/url]. Poczytaj.
jesli chodzi o booster tescia to tak jak mowi piuras 6bromo i t-bol.
ten t-bpl juz dawno na rynku jakies 2 lata temu to widziałem cos podchodziło to kiedys pod ph
[ATTACH=CONFIG]6911[/ATTACH]
już wszystko jest na miejscu :D
czyli zabawę czas zacząć !
mam jeszcze trochę assault'a ale odstawiam go bo juz 1,5 miarki nie robi wrażenia na mnie do tego składu mam jeszcze transformator z mr.big zone po treningu
w Ripped freak post workout 2 miarki do na pewno 5 gram? bo miarka jest w miarę spora i wydaje mi się, że jedna miarka to 5 gram a nie 2... to kreatyna z UNS ma prawie taką samą miarkę i jest tam 5 gram