-
nie wiedziałem ze mi tak papa puchnie.ty no 2 dni chlania wódy.4 godziny snu.uroki wakacji%-)
-
spuchniety byles aa juz rozumiem dlaczego ta fote w tym temacie akurat wrzuciles %-)
Julia pomyslalas zeby odstawic flaszke moze wtedy woda zejdzie %-)
-
[QUOTE=Gangsta Latino;488724]koleś wygląda jak by sobie przypominał co w sklepie ma kupić po zawodach ;][/QUOTE]
hahahaha dokładnie! :)
-
[QUOTE=USgorn;488733]spuchniety byles aa juz rozumiem dlaczego ta fote w tym temacie akurat wrzuciles %-)
Julia pomyslalas zeby odstawic flaszke moze wtedy woda zejdzie %-)[/QUOTE]
Żartownisi z was :smile: Nie piję..ale może czas zacząć haha :smile:
-
spuchła byś ładowaniem węgli%-)
-
Kiedyś jak miałam z 14-16 lat lubiłam ze wszystkimi facetami sąsiadami właśnie takie zawody robić :smile: - BTW zawsze wygrywałam, jakichś samych sucharków miałam na podwórku :smile:
-
[QUOTE=N3ver_quit;488742]Kiedyś jak miałam z 14-16 lat lubiłam ze wszystkimi facetami sąsiadami właśnie takie zawody robić :smile: - BTW zawsze wygrywałam, jakichś samych sucharków miałam na podwórku :smile:[/QUOTE]
Zawody kto wiecej wypije ? %-)
-
czyli chłopcami%-)moze nie wiedziali jak ciebie poderwać i dawali ci wygrywać%-)
-
[QUOTE=USgorn;488744]Zawody kto wiecej wypije ? %-)[/QUOTE]
hehe takie coś też miało miejsce - i też zawsze wygrywałam :smile: :smile: :smile: Hmm naprawdę potrafiłam... a teraz od lampki wina bym padła :smile:
-
cholera za wysokie progi%-)