[QUOTE=Pumbas;405673]chyba nie bzdurny, bo bardzo to to popularne na apaku.
[/QUOTE]
w takim razie sorry Boss
Printable View
[QUOTE=Pumbas;405673]chyba nie bzdurny, bo bardzo to to popularne na apaku.
[/QUOTE]
w takim razie sorry Boss
pumbas co do przerw,na md czytalem ze krotkie przerwy - ponizej 1min przyczyniaja sie do wiekszej hipertofii miesniowej czyli wyrzut testa wtedy jest wyzszy a to sie rowna wiekszy wzrost w pozniejszej regeneracji,no ale pewnie przy takim planie nie dal bym rady,ok bedzie 1,5 min
Ostatnio dużo pozytywnych opinii słyszałem na temat tego treningu(sam Słodek go zachwalał), ciekaw jestem Twoich rezultatów rocky.
[QUOTE=.rocky;405670]a przedramiona albo szrugsy moglbym gdzies wrzucic? akurat na nich mi tez zalezy bo male sa
tam gdzies u Ciebie widzialem ze jechales tym ppl,generalnie daje on troche tez masy czy tylko sila zapierdala,tak jak pisalo wielu?[/QUOTE]
ja teraz vczytałęm duzo o tym i pisało ze nawet redukcje mozna tym cisnąc ostro. Zależy od intensywności
przed chwila znalazlem cos takiego:
[B][COLOR=#000000][B]Pull[/B][/COLOR][/B]
[I]4x6-8[/I]
Martwy ciąg
Wiosłowanie sztangą
Podciąganie na drążku
[I]4x10[/I]
Szrugsy
uginanie ze sztangą
[B][COLOR=#000000][B]Push[/B][/COLOR][/B]
[I]4x6-8[/I]
Wyciskanie płasko
Wyciskanie żołnierskie
Pompki na poręczach
[I]4x10[/I]
Wyciskanie sztangielek płasko
Francuz
[B]Legs [/B]
[I]4x6-8[/I]
Przysiady
Suwnica
Wykroki
[I]4x do pieczenia[/I]
Wspięcia na palce stojąc
ten jest chyba bardziej masowy,w pomocniczych cwiczeniach 10powt w reszcie od 6 do 8
dzis byl pierwszy trening PULL
zakres powt mial byc we wszystkich cwiczeniach 6-8 ale jako ze pierwszy nie udalo mi sie zmiescic w tym przedziale,raz wyszlem o jedno ponad 8 innym razem nawet nie doszlem do 6
1.podciaganie na drazku podchwyt 4 serie x6x5x5x4 pierwszy raz w zyciu robilem to cwiczenie seryjnie :o
2.wioslo sztanga podchwyt 4x9-7 w polowie dolozylem 8kg
3.Martwy ciag 4x7-5 chwyt puszczal stałe kg
4.uginanie sztangi biceps 4x6-5 stałe kg
mialem ograniczony czas wiec sobie narzucilem troche szybsze temto, w polowie ostatniego cwiczenia dziwnie wzrok mi sie wyostrzył strasznie i oslablem,ogolnie brak sil totalnie dwie ostatnie przerwy trwaly ok 3-4 min,nie wiem gdzie dac optymalnie mc,jesli dam na poczatek,nie podciagne sie potem ani razu,a potem jeszcze wioslo itp,dam na koniec - nie bedzie nie sil i chwytu
tak wiec dalem okolo w srodku.ciezko bylo dosyc bo byc moze nigdy tak nie trenowalem,ale to dobrze,moze cos jeszcze urosnie
zakwas na prostownikach pozadny,na bicu leciutki,a na najszerszych tragedia-takiego jeszve nie mialem (tylko po dwoch cwiczeniach!?)
szama z dzis
4 jaja owies,graham z tuna,serwatka mleko lniany,kurczak curry pieczony kartofel warzywo,schab basmati (smacznijszy niz brazowy)warzywo,4 jaja+cynk
[ATTACH=CONFIG]4480[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4484[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4483[/ATTACH]
dzis mialem isc na trening ale zasiedzialem sie troche za dlugo na dworze i wrocilem glodny o 18,a na silowni juz bokserzy za 3 godz skoncza-o 21 na silke, nie za ciekawie, wiec dzis pierdole to,ale szama zato ok,zadnych slodyczy, jedynie jeden posilek na miescie,
ojj cos slabo mi to idzie
mam dla was zacnego niusa otoz dzis sie miezylem i gdzies mi przepadl 1 centymetr z lapy, jest 41 a 2 tyg temu przed treningiem 42,dzis i wtedy bylo miezone rowno przed lustrem,na szczycie,nie wierze ze przez 1 tydzien ostrego opierdalania sie i jednej soboty z % straciłem 1/42 łapy,chociaz mozliwe,malo jadlem. kurwa
dobra dosyc gadania jutro znow ruszam,ale juz serio z tym ppl,bo narazie przez 2 tyg zrobilem tylko jeden trening pull opisany wyzej,czyli nie za ładnie.
z pasem sie naszczescie zatrzymalo juz nie tyje tak tragicznie,od 2 miechow jest 97/8