-
Hehe dziękuję kochani jesteście :* :* :*
Wiem wiem wszystko i rozumiem..ale czasami mam te gorsze dni kiedy łapie mega załamanie i się chcę strzelić w łeb sobie, zazwyczaj to są dni po jakichś zawodach jak się naoglądam zdjęć..lub kiedy się czuje zmęczona jak wczoraj po tym posranym marszu z pracy do domu i myślach ile musze robić żeby chociażby utrzymać to co mam i te myśli oby nie utyć oby nie utyć oby nie utyć non stop :smile: I te słowa od wszystkich dookola że CIERPLIWOŚCI tylko bardziej wkurzająm bo inna osoba na moim miejscu już by dawno odpuściła sobie. Bo to nie jest kwestia miesiąca.. 2 czy 3.. to już trwa 9 miesiąc. Wczoraj zdałam sprawę że za 3 miesiące jest fitlook..więc JUZ PRAWIE ROK TEMU się wszystko zaczeło. Znajdzie mi bardziej cierpliwą osobę, która pomimo braku progresu lub ewidentnego pogorszenia, i mimo ciężkiej pracy cofaniu się non stop do tyłu jak w moim wypadku, nadal wszystkiego się trzyma po takim okresie czasu.
To że rozumiem że w końcu wszystko się musi naprawić nie zmienia stopnia obciążenia i zmęczenia mojej psychiki tą cała sytuacją..Wiesz kiedy się budzisz codziennie z myślą a może..a może dziś ten dzień i będzię już poprawa, będzie lepiej.. patrzysz w lustro widzisz - nic się nie zmienia..lub robi się gorzej jeśli chodzi o jakość ciała..Jak bym nigdy nie miała formy startowej to bym w sumie może i dobrze się czuła z tym co mam teraz, ale.. ale..wiem jak to było i mam z czym porównywać.
Klinika psychiatryczna po mnie płaczę..? :smile:
No tak Aniu 1 plus w tym wszystkim, że może pomagać innym progresować nie krzywdząć siebie i swojego zdrowia :smile:
-
[QUOTE=USgorn;500619]Czyli jednak bierzesz sie za koks ;p
Hyhy jak zalozysz to podziel sie linkiem[/QUOTE]
eee a że co ja niby koksuje? :smile:
-
no łatwo się mówi ze bedzie dobrze jak sie tego nie przezylo...
i ja sie przyznam .. nie wiem co czujesz , nie chcialabym byc na Twoim miejscu i strasznie Cie podziwiam ze jeszcze jakos dajesz rade bo ja bym juz dawno odpuscila..
-
[QUOTE=FIT-anula;500624]no łatwo się mówi ze bedzie dobrze jak sie tego nie przezylo...
i ja sie przyznam .. nie wiem co czujesz , nie chcialabym byc na Twoim miejscu i strasznie Cie podziwiam ze jeszcze jakos dajesz rade bo ja bym juz dawno odpuscila..[/QUOTE]
nie będziesz na moim miejscu bo do tego nie dopuszcze ani ja ani inne osoby na tym forum :* Nikomu nie życzę czegoś podobnego. I żałuje że ja nie trafiłam tu dużo wcześniej.. :smile:
-
Ty mnie do złego namawiasz :D
szatanie Ty ...
idę pisać petycje do Fallena...
-
Hmm zgaduje dalej. Ania wystapisz na jakis zawodach?
-
panie gdzie ja i zawody :P
-
-
cianki bolek jestes .. :D
-
no czemu prawie trafił :smile:
A na pytanie czemu jestem podejrzana o koksowanie czemu mi nikt nie odpowiada? :smile:
-
bo sie kazdy koksiarzy boi hahahah
-
[QUOTE=N3ver_quit;500635]no czemu prawie trafił :smile:
A na pytanie czemu jestem podejrzana o koksowanie czemu mi nikt nie odpowiada? :smile:[/QUOTE]
Hah podejrzenie koksowania nie eyszlo ze wzgledu na Ciebie a tej calej tajemnicy ;)
-
Ania i koks tak..kreatyny się bała :P
-
no dlatego wlasnie jestem koks ;p
-
a po tym filmiku wczoraj się rozpłakałam hehe
[url]https://www.youtube.com/watch?v=aY0LY77dK4M&feature=youtube_gdata[/url]
miał być motywacyjny, a zamiast tegp popadłam w depreche hehehe życie... :smile:
-
ja to dzisiaj kilkanascie razy ogladalam... a sam koniec to ciagle przewijalam :D boska :*
-
[QUOTE=FIT-anula;500677]ja to dzisiaj kilkanascie razy ogladalam... a sam koniec to ciagle przewijalam :D boska :*[/QUOTE]
właśnie sam koniec..i to jak jestem od tego daleko :(
-
ale nic..ciągle sobie powtarzam że będzie lepiej..będzie dużoo lepiej, więcej mięska, większa pupa, szersze plecy hehehehe :smile:
-
[QUOTE=N3ver_quit;500679], większa pupa, :[/QUOTE]
[IMG]http://i61.tinypic.com/69i96p.jpg[/IMG]
-
1 załącznik(i)
nie wiem jak bedziesz wygladac ale nie martw sie na pewno nie tak :)
[ATTACH=CONFIG]8745[/ATTACH]
powiedz ze sie choc troche usmiechnelas? :D:D
-
[QUOTE=FIT-anula;500685]nie wiem jak bedziesz wygladac ale nie martw sie na pewno nie tak :)
[ATTACH=CONFIG]8745[/ATTACH]
powiedz ze sie choc troche usmiechnelas? :D:D[/QUOTE]
hehe głupek :* <3 usmiałam się :smile: No wiesz nie jest tak daleko, wystarczy przez 2 tygodnie nie poćwiczyć i pojeść czego dusza pragnie i będzie nawet lepiej :smile:
-
ciesze sie ze poprawilam humor ;p
mam wiecej takich rozweselaczy :D
-
-
armatka,, dobre...
panie to czołg wielki jakiś ;p
-
Dziś było trochę plecków + triceps w przerwach między seriami na plecy - walka o szerokość trwa dalej (2x w tygodniu są robionę , 1 raz ciężki na dużych obciążeniach, 1 raz gingantserię) z dziś 3 raz tylko 2 ćwiczonka typowo na szerokość, bo jeden mądral powiedział że można spróbować tak robić -testuje :smile:
No i głowny trening - barunie 4 ćwiczonka na 4 serię, drop setami. Filmik będzie jak wrócę z marszu swojego codziennego :smile:
No i taka sprawa..nie myślałam że kiedykolwiek to powiem ale w cale nie zazdroszczę już osobom na masie - facetom, którzy muszą jeść chore ilości jedzonka na siłe zapychając się :smile:
Po zmianie dietki , tzn po rozłożeniu makroskładników w inny sposób, non stop się czuje mega zapchana, w ogóle nie odczułam głodu między posiłkami. Jak bym miała jeść tylko kiedy zaczynam się robić rzeczywiście głodna lub słabo się czuć jak wcześniej, to bym zjadała maks 3 posiłki. Budze się najedzona, kładę się najedzona , dziwne uczucie nie mieć bólu głowy, uczucia że zaraz zemdleje i okropnego uczucia głodu pomiędzy posiłkami hehehe :smile:
-
Człowiek masa :smile:
[video=youtube;opSeNTVvU7Y]https://www.youtube.com/watch?v=opSeNTVvU7Y&feature=youtube_gdata[/video]
-
1 załącznik(i)
Dziś znowu ten lepszy dzień kiedy z jakichś przyczyn trzymam trochę mniej wody, chciałabym wiedzieć od czego to zależy.. :( Sweet focia plecków w pracowniczej windzie hehe, wody trochę zeszło od razu talia węższa, najważniejsze że pupa i plecki na miejscu, niech rośnie szerokość jejejejejeje. Niby nie pije i nie ćpam a ręcę zawsze się trzesą więc sorry za jakośc :smile:
[ATTACH=CONFIG]8760[/ATTACH]
-
1 załącznik(i)
Zapomniałam że dziś święto , warszawa martwa i pusta, przylazłam na siłke, a ona closed :( Miały być plecki ale.. polazłam z powrotem do domciu wyciągać swoje skomne hantelki głeboko z szafy, śmieszne obciążenie ale wymęczyłam porządnie te grupy mięśniowe którym mniej czasu poświęcam na siłce.
[ATTACH=CONFIG]8761[/ATTACH]
[B]Klata:[/B]
[B]Seria łączona:[/B] Pompki w oparciu o hantle 20x + rozpiętki [B]4 serię[/B]
[B]Ticeps:[/B]
[B]Seria łączona: [/B]Pompki na ticeps z nogami na łóżku, rękoma na krzeszle i ketlem na biodrach hehehe :smile: + prostowanie rąk z hantlami w pochyleniu tułowia [B]4 serię[/B]
[B]Biceps:[/B]
1. [B]Seria łączona: [/B]Uginanie hantli z rotacją + uginanie hantli uchwytem młotkowym [B]4 serię[/B]
2. Uginanie ketla 1-rącz na przemian [B]4 serię[/B]
moja ullana rączka :smile:
[video=youtube;j_OhxmRgPb8]https://www.youtube.com/watch?v=j_OhxmRgPb8[/video]
[B]
Brzusio:[/B]
1. [B]Seria łączona:[/B] Scyzoryki z krzesła (nie licze powtórzeń, robię po prostu bardzo technicznie, aż bardzo zapieczy i już nie mogę wykonać żadnego powtórzenia)+ uginanie tułowia leżać na podłodzę z nogami 90 stopni [B]6 serii[/B]
Na koniec 15 minut interwałow na skakance, 30sec pracy/30sec wolniej - odpoczynek
-
[QUOTE=FIT-anula;500691]ciesze sie ze poprawilam humor ;p
mam wiecej takich rozweselaczy :D[/QUOTE]
To teraz rozweselacz dla ciebie , kochana prosiłaś filmik z pozowaniem więc masz , pośmiej się trochę :) Dopiero zaczynałam trenować pozowanko na miesiąc przed startem, za minki sorry - miałam jeszcze wtedy aparat na żabkach hehe
[video=youtube;AWU0JgsVR_c]https://www.youtube.com/watch?v=AWU0JgsVR_c&list=UUTTBeezL3_3IEH5e1npZiKw&index=1[/video]
[video=youtube;h7LATLOc3hA]https://www.youtube.com/watch?v=h7LATLOc3hA&list=UUTTBeezL3_3IEH5e1npZiKw&index=2[/video]
Chudzina taka.. a ryczałam wtedy że jestem gruba i nie wyrobie się do zawodów i się wstydziłam brzucha heh... Chciałabym znowu być taką "grubą" co prawda, jednak więcej mięska się przyda hehe
-
-
ja chce taki brzuch :D
piekna :*
-
[QUOTE=FIT-anula;500813]ja chce taki brzuch :D
piekna :*[/QUOTE]
haha ja też taki chcę :P
-
Dziś deszczowo chłodno i sennie - wkońcu moja pogoda hehe. Po 5 dniach codziennego marszerowania z pracy do domu i 3 treningach siłowych + interwały dziś DAY OFF i maraton senny 14 godzin snu heh, chyba tylko ja tak potrafie :smile: Dobra regeneracja
-
U mnie był ostatni trening (nogi) podczas urlopu. W pon do pracy, buuuuuuuuuuuuuuu..........
FIT-anula - szerokie bioderka są wporzo, no!
P.S. Przyjemne filmiki na chłodny wieczór :) Pozdro
-
Ja dziś nocka w pracy :smile: Jutro będą katowane plegarki
Szerokie biodra jak najbardziej mniam, do tego szerokie plecy i rakieta :smile:
A filmiki dawno i nie prawda, prawie rok temu nagrywane, więc po redukcji napewno będzie o wiele lepiej niż było, bo ten rok sporo katowałam i dalej katuje odstające grupy mięsniowe.
-
widzialem u yaroo ze pisalas ze aromaty uzywalas kiedys i tam piszesz ze 2-3 krople to na ile to dawalas ? bo ja wlasnie nabylem i mysle jutro zrobic omlet tylko wydawalo mi sie ze tego aromatu znacznie wiecej ;p
a mowie nie bede mu tam spamowac to tu Ci dupe potruje ;p
-
[QUOTE=USgorn;500915]widzialem u yaroo ze pisalas ze aromaty uzywalas kiedys i tam piszesz ze 2-3 krople to na ile to dawalas ? bo ja wlasnie nabylem i mysle jutro zrobic omlet tylko wydawalo mi sie ze tego aromatu znacznie wiecej ;p
a mowie nie bede mu tam spamowac to tu Ci dupe potruje ;p[/QUOTE]
spokojnie truj hehe :) dawłam to na 6 bialek z jaj i jakoś było ok, ale wiesz wtedy to mi wszystko smakowalo co bylo nie ryzem i nie piersią kurczaka hehehe, więc musisz potestować ,spróbować.
-
no sprobuje jutro co to bedzie. ogolnie omletow nie lubie ale tymi aromatami mi natchnienia zrobiliscie zeby tak sprobowac. Smak mam rum bo byl tak to tylko waniliowy jeszcze ale to mowie malo co bedzie czuc
-
De best
[IMG]http://i59.tinypic.com/wt98jb.jpg[/IMG]
-
no nie widzialem tego ale jak teraz wiem jak wyglada to moze sie bardziej w oczy rzuci.
PS. crystala wody w sklepie sa to moze i to bedzie