To mozesz zle.skonczyc.
Printable View
To mozesz zle.skonczyc.
[IMG]http://s23.postimg.org/lx0328sx7/r3r.jpg[/IMG]
teraz 10tyg wegetacji przedemna ale cwicze żeby utrzymywać to co jest, na 200mg cypka tygodniowo i 20metki przed tr żeby jakas motywacja do treningow była
sila po winie wogole nie spada i chyba nie zamieza spaść, bo dziś hantle na klate skos+ 50kg na 8powt sam, czyli delikatnie do przodu,no ale może to za sprawa większych kcal, ale nadal jest lekki deficyt, 350-400wegli,300g bialka, i 50tluszczu, tylko hujowo jak na nast. bombie sila pojdzie a większych hantli na silce niż 50kg niema, trzeba będzie ogarnanc takie krótkie gryfiki olimpijskie co można se krazki nakladac wie ktoś gdzie takie nabyć??na wiosło jednorącz to samo brak hantli,
podsumuwujac jak ktoś nadal myśli ze saa to tylko efekt tymczasowy to się myli, jak się zadba o wsyztsko co niezbędne można się cieszyc rezultatami na długo PO
Zejdz ze wszustkiego i potem napisz to jeszcze raz a nie kompletne bzdury piszesz ktoś nie doczyta i pomyśli ze masz rację.
Nie hejtuje nikogo tylko inwylacznie tych co nie maja oleju we lbie.
Ile amdz lat?19-20?powiem ci prosto z mostu z chujem na lep sie zamieniles bo bijesz gowno co wiedzę masz słaba mostkujesz w tym wieku?posralo cie into nieźle Stachu. Niechailbym żebyś to ty był tym koksem którego potem wytykaja palcami i mówią ze tempy.
Ludzi ma tym forum co z głową bawią sie tym można wyliczyć na palcach jednej ręki.
Ps. Forma dobra.
Zdrowia i rozumu.
Badania, pct wedlog badań i przerwa.
Jest forma i obys mial racje ze efekty na dlugo ;)
Rocky Ty w ogóle nie schodzisz z towaru? Lecisz cały czas bez odbloku?
odbloki nie sa zdrowe, wole zrobić ten mostek czyli odpoczynek na minimalnej dawce i potem jechać dalej na wysokich obrotach
To jak zejdziesz kiedyś całkowicie z towaru to będzie masakra..., a badania robisz chociaż?
Bez obrazy ale masz iq piły tarczowej. Masz bana na wiedzę? Mogę z kimś pogadać żeby ściągnęli?
Przemysł to.dobrze radzę.
[url=/][img]http://s22.postimg.org/7bdr2yfoh/2013_08_31_01_23_30.jpg[/img][/url]
czyli bez zmian
ani do przodu ani do tylu i o to mi wsumie treraz chodzi, ale chyba czuje cos to mono, jak by więcej sily
a to moja kolacyjka,
bula gouda i smazona KANIA (polski grzyb niegdyś podawany tylko arystokratom)
[url=http://postimage.org/][img]http://s12.postimg.org/lxnio4k4d/2013_08_30_16_49_52.jpg[/img][/url]
jak w sylwetce chce zostać na tym samym poziomie to ciągnij teraz wytrzymałość albo kalinistyke zajeebista opcja, dla kogoś kto nie trenuje jak typowy kulturysta.
[QUOTE=Micek185;469455]jak w sylwetce chce zostać na tym samym poziomie to ciągnij teraz wytrzymałość albo [B]kalinistyke[/B] zajeebista opcja, dla kogoś kto nie trenuje jak typowy kulturysta.[/QUOTE]
kalistenike
już wcześniej myslalem żeby tego skosztować, tylko szukam teraz fajnego placu zabaw z rurami w miescie zbey tam się bujac
dzis poszlo 30jajek, być może przesadzilem ale kuwa nigdzie kury nie było jakas plaga wszędzie promocje i po południu już puste lodówki, węgli mało bo wkoncu 160tluszczy i trochę ciężko się czuje
to musiały być eski albo mki, skoro 160gT
Ale swoja drogą ładnie jesteś jebnięty , 30 jajek :D
ale forma jest wiec mozesz nawet kupic specialna patelnie i robic na sniadanie jajecznice z 2 palet, chulaj dusza piekła nie ma #yolo
normalnie jest tylko z rana jajecznica z 8sztuk L, smazona na 2raty, ale dziś niemiałem wyjścia niemając ani grama miesa, wiem ze nic by się nie stało jak by 1dzien popuscil z dieta ale paranoja na tym punkcie jest silnijsza
wl 145kg x4+1 z pomocą
zaskakuje mnie to mono bo wszędzie ciężary na plus, może dlatego tak kleplo bo w ciągu 4lat siłowni biore je po raz pierwszy bo zawsze myslalem ze to gowno
francuzik 60kg 6powt
[IMG]http://s8.postimg.org/l98iozx7p/2013_08_31_01_17_23.jpg[/IMG]
plany na najbliższy czas to jakos niebawem w październiku rusze z trenem na kilka tygodni żeby się szybko i sprawnie dociąć, a potem masa jak najczystrza do końca wiosny albo dluzej, zestaw klasyczne trio deka test i jakies tablety
Nie wiedz wr wszystko co czytasz w internecie Stachu :)
Dobra robota!
no elegancko :)
Ciśniesz! :)
Jaka waga teraz?
ciagle ta sama, 100kg, co pare dni robie treningi ala krosfitowe także przy tej wadze mysle sprawność mam dobra, wykonuje wysokie wyskoki na metrowego boxa z obciążeniem, i wiele roznych fajnych rzeczy, na mc 180x4, klatka 140x4 tzn bez zmian, a i zaczynam robic mc od niedawna tylko w pasie, to samo siady, widze po talii ze robi się powoli za szeroka, może wlasnie dlatego ze nigdy nei uzywalem pasa, i mi się to średnio podoba
Łoooooo dawno mnie tu nie bylo
rosniesz chlopie !! :D:D
Świetna robota rocky. Czasami piszesz głupoty, ale wygląd zaje ;)
Ten wygląd można bylo z głową i palcem w dupie.
Takie cos jak mostek w tym wieku nie powinno istnieć w jego slowniku wogóle
ktoś mi podsunal fajny pomysl z mp za rok, mysle czy by se nie startnąć, w czyms do 90kg, było by trochę do nadbudowania, trochę do podcięcia, niby jest czas, ale wszystko zależy od $$
polecam na lydki trening nastepujacy-1 seria wspiec stojac 100powt robiona 3-4x w tyg u mnie naprawde widac po miesiacu roznice niz jak nie przekraczakem 30 powt i mimo ze uzywalem dodatkowych kg. a tu juz przy 60.powtorzeniu u mnie zaczyna sie ogien a ostatnie 40.to jest katorga polecam
[QUOTE=.rocky;470400]zależy od $$[/QUOTE]
Całe przygotowania jeśli planujesz naprawdę dobrze wyjść ~20 000 a ostatnich miesiąc najwięcej.
Good luck.
Fal rozpisz przybliżony hajs wydany osobno na dietę,suple,koksy + czas przez jaki trzeba sie przygotowywać żeby wyjść 'dobrze'.
Teraz rozpisz to samo w tym czasie - dieta,suple,koksy zakładając, że nie robi formy na zawody tylko ciśnie dalej tak jak teraz.
Jaka jest różnica tych kwot? Ide o zakład, że wbrew pozorom nie tak straszna, a już na pewno mniej odrzuca niż rzucone z kosmosu 20 kafli
Ludzie czasem muszą kredyt brać żeby te kilka tys tej roznicy pokryc, ale nie sadze zeby to pieniadze byly najwiekszym problemem przez ktory ludzie nie startuja, wiec nie wiem z jakiej czapy przesadnie ucinasz rockowi perspektywy. jak sie ogarnie, rozplanuje i zacznie juz teraz zbierac budzet to da rade, najgorzej jest z innym zasobem ; czasem.. no ale to juz kwestia jak bardzo sie chce tego
zebym się wyrobil w miare okazale do tego października 2014 musiałbym od teraz zacząć koksować az do końca bez przerwy albo z małymi przerwami, teraz slabo bilem bo slabo z kasa było a i tak lacznie to z 3-4tys na to wydalem wiec jeśli zaraz nie znajde jakiejś stałej roboty niemam o czym myslec
Oskar wiesz ze Cie lubię ale wystarczy spytać przemka czy wojtka czy innych :)
Uważasz np ze ten milion $ który przeznaczyli na pulę wygranych na ostatnim O, to tylko pito żeby Heath zgarnął jak najwięcej? Nie chce porównywać bo między naszymi kontynentami nie ma sensu. Ludzie którzy chcą cos osiągnąć wychodzą na scenę żeby sie pokazać z jak najlepszej strony w tym półświatku. To jest inwestycja w siebie wiazaca najwiecej rozczarowań. Dlatego tak mało ludzi znasz po nazwisku. Tylko odwazni jak w każdym innym biznesie potrafią z tym żyć.
Typek ode mnie z silki, który jest niepełnosprawny dość fajnie się wysuszyl żyjąc z zasiłku 450zl + wiadomo pomoc od innych ma. Pewnie czesc kojarzy blinga, nonstoo watrobki, serduszka drobiowe.
Na dietę i tak mięsie cznie kasa idzie, i wcale nie trzeba jeść kosmicznych ilości białka żeby zbudować dobre mięso.
Ogarnij robotę żeby mieć stały dopływ gotówki i jazda.
Musze przyznac racjełysemu. Zeby ogarna. Wszystko do zawodow niestety hajsu trzeba miec duzo wiecej niz na tradycyjnej masowie na plaze. Tym bardziej ze im dalej sie w to brnie tym bardIej szkoda jest zaprzestac. Roki zycze Ci jak najlepiej bo robisz dobra robote ale 90kg przy Twoim wzroscie w rok czasu z formą na pierwszą trojke jest nie osiagalne. Chyba ze cale forum zrzuci Ci sie na przygotowania a Ty nie bedziesz nic innego robil tylko sie przygotowywal.
Zeby wyjsc i miec pudlo to fakt. Potrzeba duzo siana. Rocky gen masz na pewno. Jedna z lepszych sylwetek forum. Ale bez pracy (dobrze platnej) nie poszalejesz na mp. Chyba ze chcesz wyjsc zeby sie obyc z przygotowaniami wyjsciem na scene itp... Gen jest. Samozaparcie jest. Brakuje najbardziej pitrzebnego ogniwa...$$$$$$$
witam co u mnie no hujowo trochę nie trenuje już jakies 2tygodnie, może trochę mniej,
pierw chorowałem a teraz musze nadganiać to czego nie zalatwilem w tamtym czasie,l4, kompleks badan psychotechnicznych do pracy książeczki rozne, legitymacje do szkoły no i robota na popołudnie także jakies 2tygodnie jestem przymusowo bez treningu ale oczywiście sterydy i diete ciagle trzymam żeby straty w sylwetce były jak najmniejsze ,nie przekraczam więcej niż 200wegli, dziennie ida mi 3wory białego ryzu, tłuszcz wyjebany do zera, zamiast jaj dalem porcje 300kury także jest 1300kury ed, także kalorie mam bardzo nisko, ale im dluzej nie cwicze tym czuje się gorzej, niema tego nabicia i człowiek czuje się jak gowno, ale jak tylko wszysko ogarne wracam spowrotem na salke szczególnie ze wyczekuje na nowe prezenty od mojego mikołaja pozdro i trenujcie tam tez nie opierdajalcie się bo pacze na was falen skurwysynu zwątpiłem już w ciebie a widze zacyznasz wygladac coraz lepiej ale na mnie tez przyjdzie kolej
[Img]http://s21.postimg.org/ry30ig2cn/webcam_toy_foto8.jpg[/img]
tutaj jeszcze foteczka , mysle ze nie jest zle, ale jak tylko sytuacja mi się uspokoji ogarne wyszstko i zarobię trochę hajsu to przyzekam tak dopierdole do pieca ze mnie rozniesie tylko dajcie mi trochę czasu a tymczasem lece na zmiane i pozdrawiam wszystkich zapaleńców
Nie jedź za dużo mięsa bo się nie będziesz mógł wysrac jak twierdza niektórzy.
Rocky jak i tak wpierdalasz tyle miesa to moze bys sie pokusił o paleodiete? odpowiednia do Twojego obecnego rytmu dnia.
falen jem tak od tygodnia i i niemam z tym problemów, mysle to kwestia ilości warzyw i wypitej wody mineralnej w ciągu dnia, pomidory i ogurki ida na kilogramy
nie slyszalem co to ta paleodieta, raczej rozwazalem jakiś if/lg , mój rytm dnia preferuje 3-4 bardzo konkretne posiłki wiec jakiś lg bylby jak ulał
z takich newsow jeszcze to przed choroba hantle 44kg poszly na bareczki,7powt, dla mnie mega bo jakiś rok temu ledwo co to bralem na skosy na klate,
ej kurcze, widziałam Cię gdzieś chyba.
albo wygladasz jak prawie każdy-usmiechnieto-sympatyczno-prawie-łysy-młody-koks.
;p
Stachu jedz jak jesz. Słuchaj ciała, sraj na resztę.
Ps. Co do sterowania yo mnie słuchaj.
A takie pierdolenie że tren ma być ciemny wsadź tym co tak twierdzą w dupsko
[QUOTE=fallenursus;471970]Stachu jedz jak jesz. Słuchaj ciała, sraj na resztę.
[/QUOTE]
Od kiedy zmieniłes podejscie?
[QUOTE=fallenursus;471970]Stachu jedz jak jesz. Słuchaj ciała, sraj na resztę.[/QUOTE]
no tak tylko czy zdrowe jest wciąganie 100gr bialka na raz? nie bezdie problemów z wchjlonieciem takich ilosci? bo często mi się tak zdarza
[QUOTE=kfc;471969]ej kurcze, widziałam Cię gdzieś chyba.
albo wygladasz jak prawie każdy-usmiechnieto-sympatyczno-prawie-łysy-młody-koks.
;p[/QUOTE]
ja zawsze jestem sympatyczny az za bardzo dlatego rozpoczelem suplementacje hormonami żeby nabrać trochę pazurów