napisz do mańka na PW, to Ci szybciej pomoże. mi wspominał o tym produkcie z Olimpu więc zły pewnie nie jest
Printable View
napisz do mańka na PW, to Ci szybciej pomoże. mi wspominał o tym produkcie z Olimpu więc zły pewnie nie jest
crea plus iron horse series-aakg rx gold
ja stosuje teraz muscle pharm assault dla mnie petarda przed treningiem lekkie swedzenie od ba tylko na pysku przez jakies 15minut ale jest ok do tego 5g mono
puras a bedziesz brał jednak te na wzrost tesca od pharma freak czy juz zrezygnowałes?
rak bede to brał tylko zastanawiam sie nad test freak lub t-100 z olimpa kumpel dzwonił ze ma zapas tego bo juz produkcja wstrzymana i chyba wezme ze 2 opak tego t-100 +crea plus bcaa z biogenix 700g okolo 8 dyszek to sie opłaca i 2 opak animala stack 2 i m stack no i moje ulubione białeczko z peak najsmaczniejsze jakie pilem
troche kasy na to poleci tylko pytanie czy oplaca sie łączyć t-100 z animal stack i zadjej odpowiedzi nie dostałem bo jak nie to zakupie zamiast animala przed i potrenigowke i na tym bedzie finito
Gaspari superpump bral ktos ? Odczucia ? Ma byc mega pompa. Czy moze nitrobolon + pre workout słabszy, ew do tego i tego dodac kofe
zsraczke po ttm mialem. na usa forach nazywaja superdump czyli mega sraka
Też miałem po nim srakę. Brał kto johimbinę :) ? Jak tak jak oceniacie. Cm3 brać w tabsach czy w prochu :)?
[QUOTE=piuras86;453279]rak bede to brał tylko zastanawiam sie nad test freak lub t-100 z olimpa kumpel dzwonił ze ma zapas tego bo juz produkcja wstrzymana i chyba wezme ze 2 opak tego t-100 +crea plus bcaa z biogenix 700g okolo 8 dyszek to sie opłaca i 2 opak animala stack 2 i m stack no i moje ulubione białeczko z peak najsmaczniejsze jakie pilem
troche kasy na to poleci tylko pytanie czy oplaca sie łączyć t-100 z animal stack i zadjej odpowiedzi nie dostałem bo jak nie to zakupie zamiast animala przed i potrenigowke i na tym bedzie finito[/QUOTE]
Ja robiłem ostatnio cykl t-100 dwa pudełka z crea bomb. no i tam jeszcze amino, zma, żeń szeń, białko, witaminy, omega i kreta mono.
dobrze weszło
panowie a co myslicie o takim suplemencie?
oplaca sie wy*ebac 80 zł na takie coś? Już dawno miałem kupić, sprawdzić co to takiego.
[url]http://www.bcaa.pl/olimp/aniti_ox_power_blend_60kaps_2793.html[/url]
[IMG]http://www.bcaa.pl/images/77/2793.jpg[/IMG]
0,5 - 1 gram wit. C po treningu wystarczy. Do tego dużo warzyw i git