-
[QUOTE=USgorn;498507]Przyznaj sie ze cale dziecinstwo pajaczka nosilas %-)[/QUOTE]
pajączka? co to :smile: ?
-
tylko ze ja myslalem o 1 generacji %-)
[url]https://www.youtube.com/watch?v=LeelDea4-d8[/url]
-
[QUOTE=USgorn;498517]tylko ze ja myslalem o 1 generacji %-)
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=LeelDea4-d8[/URL][/QUOTE]
hehe nie, mama biła pałką mam po plecach jak krzywo siedziałam i po palcach jak źle gramatycznie, i nie ładnie pisałam :smile:
-
[QUOTE=N3ver_quit;498526] mama biła pałką mam po plecach [/QUOTE]
Interesting....-_-
-
nie no żartuje po plecach nie biła, ale po palcasz linijką tak i jeszcze wyrywała całą stronę jak było chociażby jedno skreślenie, dlatego moje zeszyciki zawsze były na wystawie jako przykład :smile: Hehe mamusia tyran ale wychowała charakter, a teraz się dziwi skąd ja taka walnięta i uparta :smile:
-
Też się dziwilem ale już przestałem :)
-
otworz szkolke duza maczuge kup bedzie dobry interes :)
-
[QUOTE=USgorn;498539]otworz szkolke duza maczuge kup bedzie dobry interes :)[/QUOTE]
hehe nie ja nie potrafię tak biednych dzieci męczyć, ale kiedyś chciałam bardzo w wojsku pracować i męczyć facetów hehehe
-
To prywatna szkołę. Biednych nie będzie stać wysłać tam dzieci :)
-
1 załącznik(i)
nieee lepiej bym się sprawdziła w wojsku..taki obraz mi bliżej do serca leży, tylko oczywiście wersja blond i z dużo większymi udami, musi być w nich siła żeby facetów łbami do ziemi przyciskać :P hehe :P Teraz panowie wiecie czemu ćwiczę? :smile:
[ATTACH=CONFIG]8624[/ATTACH]
-
tak jest pani sierzant ! Stroj juz taki masz? ;p
-
[QUOTE=USgorn;498551]tak jest pani sierzant ! Stroj juz taki masz? ;p[/QUOTE]
powiedzmy że bardzo podobny :smile: :P
-
-
[QUOTE=N3ver_quit;498552]powiedzmy że bardzo podobny :smile: :P[/QUOTE]
Kiedy bedzie wideo z treningu? :)
-
[QUOTE=USgorn;498561]Kiedy bedzie wideo z treningu? :)[/QUOTE]
musi podopieczny się zgodzić :smile:
-
1 załącznik(i)
Czasami mam napady (bardzo rzadko) że mimo nic się nie zmieniło ale lepiej ze sobą się czuje, wtedy cykam sweet focie :smile:
NOT LEAN BUT SEXY :P Mówiłam że ze sceny nie schodzę, urodzona pozować :P
[ATTACH=CONFIG]8627[/ATTACH]
-
[QUOTE=N3ver_quit;498566]musi podopieczny się zgodzić :smile:[/QUOTE]
Jak chcesz mogę go namówić, mam dar przekonywania :)
-
4 załącznik(i)
Po wczorajszym lenistwie, dziś była klata/biceps i triceps na każdą grupę mieśniową trójsecik na 4 serię. Na koniec 20 min interwałów.
Kurjer dostarczył paczuszkę ze stanów, prezenciki od wdzięcznej klientki <3 Będę testować. Ona jest diabłem, wysłała takie opakowanie masła orzechowego a do tego jeszcze migdałowe masło w saszetkach OMG i teraz weź się utrzymaj od pokusy i ograniczyć się do tylko 1 łyzeczki na śniadanko do omleta
[ATTACH=CONFIG]8633[/ATTACH]
Fallen i ja teraz mam crystal light bo cały czas tobie zazdrościłam :P :P :P
[ATTACH=CONFIG]8634[/ATTACH]
Jeszcze mega wynalazek cukier kokosowy
[ATTACH=CONFIG]8635[/ATTACH]
I Shakeology, skład po prostu zajebisty, jak ktoś będzie chciał opis - bo źle widać na zdjęciu, to opisze wszystko co jest. Mam pare saszetek na przetestowanie, ale patrząc na skład to zamówię sobie ze stanow całe opakowanie
[ATTACH=CONFIG]8636[/ATTACH]
-
-
-
No napisz sklad tego shakeloda bo mnie zainteresowalas pisaniem ze sklad ciekawy a tak jak piszesz ciezko przeczytac ze zdjecia tego ;)
-
[QUOTE=N3ver_quit;498654]to czekam na paczkę :P[/QUOTE]
Tylko i wyłącznie osobiście :)
-
[QUOTE=USgorn;498655]No napisz sklad tego shakeloda bo mnie zainteresowalas pisaniem ze sklad ciekawy a tak jak piszesz ciezko przeczytac ze zdjecia tego ;)[/QUOTE]
[B]Proprietary protein blend:[/B]
Whey Protein (as isolate), Pea protein, Chia - seed, Flax - seed, Quinoa -seed, Sacha inchi - seed, Amaranth - amaranthus seed.
[B]Antioxidant superfood blend:[/B]
Cacao, Coconut flower nectar, Acerola cherry, Pomegranate, Camu-camu, Bilberry, Blueberry, Goji berry, Acai, Luo Han Guo, Himalayan salt, Citrus bioflavonoids, Green tea, Grape seed, Rose hips, Cinnamon powder
[B]Proprietary adaptogen herb blend:[/B]
Maca root, Astragalus root, Ashwangandha root, Cordyceps, Maitake mushroom, reishi mushroom, Tulsi, Schisandra, Ginkgo
[B]
Proprietary pre-and probiotic, fiber and enzyme blend[/B]:
Yacon root, Pea fiber, Lactobacillus sporogenes, Amylase, Papain, Callulase, Lactase, Lipase, Protease, Bromelain, Apple pectin
[B]Phytonutrient super-greens blend:[/B]
Spirulina, Chlorella, Barley grass juice, Kamus grass juice, Moringa, Oat grass juice, Spinach, Wheat grass juice
DO tego 17 gr białka na saszetkę, 2 gr tłuszczu, i 17 gr ww z błonnika. Dla mojego organizmu skład idealny, akurat mieszanka rzeczy które potrzebuje i dużo pije w ziołach oddzielnie. Kto jeszcze niema tak zjebanego organizmu to na podtrzymanie :smile:
-
A to taki stak zdrowotny a ja myslalem ze jakas przedtreningowka hah. U mnie tu w sklepie tez takie mixy ale ni3 patrzyl3m skladu nigdy
-
-
Czyli uważasz że lepiej przykurwic grama omy niż combo kilku środków w o wiele mniejszej dawce razem i mieć taki lepszyrazem efekt?
-
Lepiej wybrac kilka skladnikow i dac w dobrych dawkach wyjdzie drozej ale efektywniej
-
^^ tak samo z dietą czy suplami. Jest kilka nowości wartych uwagi choć na polskim rynku pewno i tak się nie pokaże bo raz mało kogo będzie stać, a dwa to większość myśli jak Pika.
-
Nie rozumiem jaki jest sens zmieniannia tem z supli na saa tak jak Wy to robicie
-
Wystarczy spojrzeć na skład i widac dla kogo ten zamiennik posiłku jest robiony, rusz pacyna poprawnie.
To nie jest coś dla kogoś kto powiedzmy wyczynowo trenuje tylko dla kogoś kto stosuje zdrowy tryb życia i jest kobietą :)
A jak długo będzie trzymać sytosc takiego glodomora jak julka, dowiemy się niedługo myślę :)
-
Kroplowka witaminowo mineralowo glikogenowa działa cuda na kaca. Wiem coś on tym :p
-
Piersiowka w pogotowiu zawsze była....
-
Dlatego nie polecam mieszać lsd i alko :)
-
alkoholicy!!....a za mna od wczoraj procenty chodza ale sie nie dam %-)
-
1 załącznik(i)
uh jaka tu dyskusja...a więc teraz pare słów odemnie :smile: odrazu przepraszam za brzydkie wyrażanie się, ale niektóre WASZE wypowiedzi mnie szokują :smile:
Nie mówie oh ah itd, ALE skład jest super dla osób które mają takie problemy jak ja i nawet małe dawki wszystkiego po trochę przyniosą korzyść, lub dziewczynom/matkom które ćwiczą dla siebie i nie wiedza za bardzo co i jak w odziellnych ilościach kupic by mieć jak wy tu gadacie lepszy efekt lub po prostu nawet nie potrzebują tych większych dawek!!! jaki do chuja lepszy efekt?! o czym tu gadka. Żeby mieć lepszy efekt CZYLI LECZENIE już jak w moim wypadku, a nie PROZDROWOTNY jak wypadku osób ćwiczących dla siebie bez większych problemów, to tak ja mam wszystko czego że mi brakuje i czego potrzebuje 3x tyle co zdrowe osoby i żre to i mam żrać jeszcze z minimum pół roku bo wcześniej nie zwracałam na takie "drobne" i "mało ważne" prozdrowotne rzeczy...
[ATTACH=CONFIG]8640[/ATTACH]
ALE TO JA! Ja robię badania, ja wiem dokładnie czego mam niedobór a czego nadmiar, mam dopiętą dietę co do grama, pilnuje posiłkow itd. A większość osób nie potrafi nawet zjeść na czas i to co trzeba.
Ogólnie mówiąć i podsumowując - chłopaki wszystko się liczy, nawet po trochę (w mniejszych dawkach) razem ale stosowany na dłuższą metę, nie widze problemu jak ktoś może zainwestować to czemu niby nie? To jest pro zdrowotny shake/ zamiennik posiłku - do którego można dodać owoce jak ktoś sobie może pozwolić, czy złożone ww typu osianki by dopełnić WW bo tu tylko błonnik, wymieszać z mlekiem migdałowym czy kokosowym i mieć zajebisty zdrowy pełnowartościowy posiłek do tego smaczny.
A na temat przetreningówek itd, teraz nie stosuje zupełnie nic nawet coffeiny w tabsach bo na wszystko dostaje uczulenia, nawet te witaminki po kolei wprowadzałam by zobaczyć czy czasem na niektóre z nich nie dostanę alergii (tzn na domieszki ewentualnie które moga tam się znajdować).
TAK jestem mega nudna i nie ciekawa - nie koksuje, nie żre stymulatorów typu efy - smuteczek
Mimo to treningi na pewnej K..IE. Dziś w treningu plecków martwy ciąg 60 kg na rozgrzewkę, dalej 80 kg 12 reps, 100 kg 8 reps, 110 kg 6 reps, 120kg 3 reps, 130 kg - FAILED hehehe, tzn failed nie do końca, podniosłam do połowy i poczułam za bardzo odcinek lędziowy, więc pomyślałam że lepiej nie trza mi i tak starczy tego co mam.. :smile: więc zrzuciłam na 120 i jeszcze 2 repś na 120 kg. Bez pasków bo nie umiem je używać :smile:
-
[IMG]http://i57.tinypic.com/24pc3v6.jpg[/IMG]
-
to ja nawet tyle nie targam lol
-
mi ciągleeee mało, bardzo chcę do 150 kg dojść z czasem bez użycia pasów, myśle całkiem możliwe, kiedyś 100 kg wydawało się nie osiągalne. Trochę wkurzona że 130 niedociągnełam bo mogłam, ale ok nigdzie się nie śpieszy heh :smile:
A mówią że bikiniary to tylko rożowymi hantelkami po 3 kg machają :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;498764]nie kłam z efką%-)cos tam przcież było z ciocia ewcią%-)[/QUOTE]
mówię że teraz, bo była ciocia evcia i za nią bardzo tęsknie, ale niestety nie wolno :(
-
[QUOTE=Pikaczu;498788]też tęsknie za ciocią efcią od wujka z kanady co przysyłał nawet życzenia na święta.kiedyś matka odbiera list i mowi ze z kanady(akcja krzyczenie między pokojami)ja na to ze od wujka z kanady...pika??ale my nie mamy rodziny w kanadzie tylko w usa.mamy mamy zobacz nawet życzenia przysłał%-)[/QUOTE]
:) hehe
ja tak się odzwyczaiłam od stymulatorów że mnie esspreso teraz na nogi stawia jak evcia :smile: