-
ja brałem 3 kap massdrol ale robiony na zamowienie troche mocniejszy niz to co na allegro po 3kap szczałem na brazowo i nera nakurwiala
Maxiu pamiętasz jak wygladałem w tamtym roku w Maju!!
no ale melanz mnie poniosl i musialem dac. sobie spokoj hehe mnie bardzo spinalo po tych ph twarde ubite mieso
i dlatego pierdole wolał bym mete solo wpierdolić albo troche wina np 70mg ed z testem tak 400mg jako antykatabolik i lepiej by pyklo niz na ph
slyszalem ze te ph z u.s i pierdolonego A maja rtec i jakies inne gowna w sobie
-
kilospprt to od cybera o ile pamietam kurwa on tam polene 2000 wali do tych kap hahahaha
ty Maxiu za to sie nie bierz,bo jeszcze urośniesz :p
-
kazda firma bedzie dobra oprocz CEL'a bo z tego to juz sa same wały w usa ph zbanowane a ludzie nadal mdrola z tego biora mysla ze oryginalnyt a tu uj nie dziala,ja mam z dragon nutrition oni sa z uk, epi jak i sdrol zajebisty
-
[QUOTE=piuras86;454475]kilospprt to od cybera o ile pamietam kurwa on tam polene 2000 wali do tych kap hahahaha
ty Maxiu za to sie nie bierz,bo jeszcze urośniesz :p[/QUOTE]
Nie bój nic Piurku mówiłem że w tym wieku to już ku dołowi człowiek idzie a nie się rozrasta :)
-
Maxiu jak bym cie nie znał to bym ci uwierzył :P
a jak bedziesz juz wbijał hexa to relacje poproszę na tym gipsie ....
[B]Rocky to wszystko to w beczkach proch ściągany do pl tu robią etykiety kap itp i firmy duperele ja juz nie pamiętam pod jaką firmą kumpel to ma .... teraz u niego zamówiłem kap ... anapolon 100mg w jednej kapsułce
[/B]
-
[QUOTE=piuras86;454502]Maxiu jak bym cie nie znał to bym ci uwierzył :P
a jak bedziesz juz wbijał hexa to relacje poproszę na tym gipsie ....
[B]Rocky to wszystko to w beczkach proch ściągany do pl tu robią etykiety kap itp i firmy duperele ja juz nie pamiętam pod jaką firmą kumpel to ma .... teraz u niego zamówiłem kap ... anapolon 100mg w jednej kapsułce
[/B][/QUOTE]
He he no ok teraz 2 miechy mostka i w kwietniu ogień dalej
Ps Rocky sorka za spam w twoim temacie.
Sylwetka twoja na duży plus :)
-
Rosnie jak grzyby po deszczu
-
takie pytanie,co to wogole jest trening regeneracyjny? jak powinen wyglaac i czy cos akiego powinno sie zrobic po cyklu i ogolnie dlugim czasie cwiczen na max?? bo niektozi mowia ze po cyklu trzeba zapierdalac tak samo albo nawet bardziej niz w trakcie zeby zmusic cialo do zachowania jak najwiecej miesni a jak sie wejdzie na lekki trening to bedzie sygnal ze juz nie trzeba tyle miesni i moga byc duze straty? toco robic wkoncy? trenowac lzej (czyli jak) czy taksamo ciezko ??, ja tam wcale nie czuje sie przetrenowany ani zmeczony
-
bedom spatki. oj bedom...bueheuebehe..ok juz sobie pohejtowalem to teraz ci odp.
trenuj tak samo ostro jak na cykl tylko jeden dzien w tyg wiecej na regen. zarcie niestety musisz miec opanowane.
najwiecej jexldnak zalezy od poprawnie przeprowadzonego i szybkiego odbloku ktody ty niestety juz zjebales.
-
policzylem sobie pierwszy raz ile jem wyszlo mi cos takiego
150g owsianki -549 kcal, 81g ww, 19g b,10g tł, 5jajek- 420kcal, 35g b, 25g tł = 960kcal, 81ww,55g bialka,33g tł
3x250 kury,-300kcal,50g b, 100 ryz- 360kcal,74 ww, 8 b,3 tl, 20 oliwy- 130kcal 24tl = 2370kcal 222ww,150g bialka,81g tl
5 jaj- =420kcal, 35g b, 25g tl
ogolem = 3750kcal, 240 b, 300 ww, 140 tł
nie za malo wegli ???? waga t0 105 cel powolne masowanie dlatego wiecej tluszczy mniej wegli ale niewiem czy nie zamalo kcal to bym dojebal wegli na wieczor jeszcze
-
no jak idzie, to po co dokładać? żeby się zalać?
możesz trochę dodać, zrobić 6 posiłków zamiast 5 i poobserwować 2 tygodnie, jak zacznie zalewać to dodać aeroby
-
bo widze po sobie ze wogole sie nie zalewam od dluzszego czasu, krate ciagle widac wiec wniosek prosty za malo kcal, aero bym robil jak bym mial bcaa pod reka ale szkoda mi pieniedzy na to przy masie a naczczo bez aminokwasow sie boje o mieso
-
skonczyles pct? co szLo i jak?
-
od 2tygodni bije ten pregnyl 500 c2d od wtedy tez idzie klom 50mg codzien przed snem jeszcze go tydzien bede jesc podjadam jeszcze jakies resztki daa i tyle tak to wylada meniweicej
-
aha a co masz na nawrot estro?
-
-
[video=youtube;4iKLtfoP-wk]http://www.youtube.com/watch?v=4iKLtfoP-wk[/video]
Powodzenia!! szczerze
-
bp static hold.
naepiej robic w klatce do sq- squat rack, gdzie masz ruru poprzeczne. ustawiasz je mnienwiecej 5 cm nizej niz max wyciagniecie ramion.
nakladasz od 30-100% wiecj zlomu na sztange niz twoj max i cisniesz pozytyw 2,5-3cm w gore nie blokujac lokci. przytrzymujesz na 7 sec i opuszcAsz
musisz dobrac zlomu tak zeby te 7sec ciezar utrzymac. max zaangazowanie miesnia w minimum straconego czasu.
powtarrzasz co 5dni dokladajac zlomu.
-
[IMG]http://s13.postimage.org/j8o19bakn/2013_02_21_223408.jpg[/IMG]
strzelajcie jaki to bf, ale sie zdziwicie
-
-
zajebista klata! to był kiedyś Twój słaby punkt? wtf nie wierzę, masz jakaś starą fotkę z ciulową klatką?
-
Dobrze zapierdalasz do przodu. Przyrostów życzę :)
-
jakis tam mam pumbi jutro poszukam,
bf 20% zdziczalem jak mi zmiezyli myslalem ze wlasnie z 15-12 a po necie patrze 20% to zalane swinie
-
nieprzejmoj sie zle ci zmierzyli. jak kiedys poalzlem tez mi tak powiedzoli po pierwzej redu jak lecialem pierwzza nombke:)
masz jakos w tej granicy. dobrze poszlo. nie przerywaj teeningow i nienolewaj szamy.
-
około 15 będzie napewno.
dobrze Ci idzie kaptury albo tak dojebaęś tym unoszeniem karku albo jesteś po treningu barów co?
generalnie dobra robota!
-
[IMG]http://s22.postimg.org/x7dfbdv0h/P1070183.jpg[/IMG]moje suple na wycine, od jutra zaczynam, nie bede sie bawic w zaden rekomp bo za malo mam wiedzy na to predzej czy pozniej bym cos zjebal wiec licze na fajne redu, o ile to wogole bedzie cos dzialac bo jak lipa to koncze z silownia juz na zawsze, oprocz propa i trena jest susta na mostek po ktorym chcialbym wejsc masowo test i krotka deka z meta ale to dalekobieżne plany to jeszcze otym nie mysle, a na zdjeciu widnieje jeszcze 60tab clena i 75tab t3
[IMG]http://s12.postimg.org/upqgwp80d/989898.jpg[/IMG] tka to wyglada na dzis, tu moze na swiniaka nie wyglada ale najgozej jest na bokach dolu plecow nogach i dupie
-
od jutra rower na czczo narazie tylko 30min, trening silowy w desen ppl, kalorie bede ucinac bardzo powoli zeby nie bylo drastycznie i płąsko
-
widzę się nie pierdolisz z tematem :D
chciałbym mieć takie lekkie podejście do koksów co Ty :p
ps. a o bycie płaskim to się nie musisz martwic
-
moje zapotrzebowanie na utrzymanie czyli 0 to 3374kcal, ile bys ucial na poczatek zeby powolutku tracic kg, i jaka diete wogole se ogarnac ten inermiteng fasting jest teraz fest popularny albo jakies lg ? czy schemat standardowy 5posilkow nadzien to dobry schemat i niema sensu nic zmieniac tylko podbic bialko i regulowac kcal ? a i lepiej odbijac kalsy z tluszczy zdrowych czy wegli ?
-
liczenie bywa mylace bo jednego dnia zrobisz cięższy trening, a innego zjesz wiecej warzyw ktorych nawet nie liczysz, więc to bardziej zlożona sprawa
mozesz wdepnąć w liczenie etc ale czy warto?
będąc prostackim, moim zdaniem powinieneś:.
1. pierdolić lg i liczenie, jeść max 50g fatu(czyli w praktyce konczy sie to na 4-5 jajach plus kilku lyzkach oliwy, ogranicz maksymalnie smazenie, jedzenie masel orzechowych etc bo za latwo zjesc za duzo), z 200-300 bialka jak masz hajs, wegli daj troche mniej niż jadles dotychczas
2. codzienie ranno naczczo rob cardio , nie wiem jaką masz kondyche, lekki bieg albo marsze - 30-60min
3. jak najostrzej na silce , nie spinaj sie o zadne przetrenowania i spadki tylko lecisz, na redukcji najwazniejsze zeby organizm wiedzial ze potrzebujesz tych miesni,
a nie ludzie robia 20 powt rozpietek i sie dziwia ze klate gubia
3. jak nie leci to zapierdalaj mocniej - dorzuć sprinty, zwieksz ilość treningow siłowych, kup se spalacze
4. zrob cheat day bez cardo i zjedź jakiś syf, a na drugi dzien lecisz redukcje ostrzej, jesz znacznie mniej wegli i znowu do oporu
podsumowujac: jedz jak najlepiej, trenuj jak najciezej, rob codziennie cardio = redukcja
-
Nie ma co sie pierdolić w tańcu. Jestem za !
-
rocky ta syste to bym wypierdolił do kosza lepiej czuje enan w dawce 600mg niz ta suste jak brałem 1g ...
moze cos poprawili ale i tak mixy testo to dla mnie śmietnik ....
reszta fajna zdawaj relacje co chila jak na ace sie kręci :D
-
Moje ulubione suplementy :) prop + tren ace :) idziesz po bandzie roky trzymam kciuki za dobra redu te soczki dadzą rade prop działa ok bez bolesny trenu PMP ace nie biłem.
Ps Pumbas na towar przyjdzie czas czym później zaczniecie tym lepiej najpierw trzeba wycisnąć matkę naturę jak jej możliwości się skończą wtedy można myśleć dalej
-
[QUOTE=MAXIMUS 2;461734]prop działa ok bez bolesny[/QUOTE]
No to chyba tylko mnie on napie&*^%$la jak sam sku*$%^syn.
-
prop i tren ace hmmm każdy kusi ...
tylko czy opłaca się brac tren ace koło lipca sierpnia ???
-
a to ty mjie dupe trujesz na gg...
:)
-
[QUOTE=piuras86;461738]prop i tren ace hmmm każdy kusi ...
tylko czy opłaca się brac tren ace koło lipca sierpnia ???[/QUOTE]
Piurku tren latem to nie porozumienie przynajmniej dla mnie :) dobry suplement ale na chłodne ranki i wieczory :)
-
o propy sie nie boje przewaznie klepia najgozej z trenami bywaja grubo pozanizane a czasami woogle nie dzialaja, i kolor mnie niepokoji, mocny acet zawsze chyba jest ciemny taki niemal ze brazowy a ten jest prawie takiej samej barwy jak prop moze troszeczke bardziej zolty
-
nie patrz na kolor. to tylko wyznacznik oleju
-
[QUOTE=.rocky;461743]o propy sie nie boje przewaznie klepia najgozej z trenami bywaja grubo pozanizane a czasami woogle nie dzialaja, i kolor mnie niepokoji, mocny acet zawsze chyba jest ciemny taki niemal ze brazowy a ten jest prawie takiej samej barwy jak prop moze troszeczke bardziej zolty[/QUOTE]
Kolor kolego nie jest żadnym od znacznikiem jakości lecz cena zrobienie dobrego trenu kosztuje wiec jak coś jest za tanie to trenu za dużo tam nie ma
Nie wiem jak nowa szata PMP bo mam jeszcze z starej kolekcji i ładuje po 2cm w udo i zero bólu a fujary to utrzymać w ryzach nie idzie i libido mega dobre więc działa mega dobrze znaczy ja jestem zadowolony wiem ze są przeciwnicy PMP ale testo jest oki