-
po miesniach sie domyslilem %-)
Nie wiem mi zwykla creapure nie sciaga wody tez nigdy. A ogolnie kreta to kreta jak pokazuja badania rozne ;)
-
[QUOTE=USgorn;488572]po miesniach sie domyslilem %-)
Nie wiem mi zwykla creapure nie sciaga wody tez nigdy. A ogolnie kreta to kreta jak pokazuja badania rozne ;)[/QUOTE]
Domysły zawsze zostaną domysłami :P :P :P
Mono nie wszystkim sciąga wodę, fakt, ale jak widzisz ja należę do "wybranych" z wyjątkowo trudnym organizmem :smile: Serio, jak wchodzę do sklepu to 98% jedzenia co leży na półkach mi po prostu nie wolno bo tam za dużo cukru lub po prostu nawet złożonych ww, tam za dużo sodu, tam laktoza.. i tak dalej :smile:
-
Ty wode nawet z powietrza ciagniesz %-)
na pustynie sie musisz przeprowadzic
-
hm...puchnie...rośnie...odciski sie długo utrzymują...wiem.moge odcisnac łapki tobie na plecach?%-)
-
[QUOTE=Pikaczu;488588]hm...puchnie...rośnie...odciski sie długo utrzymują...wiem.moge odcisnac łapki tobie na plecach?%-)[/QUOTE]
a ja stopki %-)
-
[QUOTE=USgorn;488583]Ty wode nawet z powietrza ciagniesz %-)
na pustynie sie musisz przeprowadzic[/QUOTE]
Haha właśnie dosłownie dziś o tym mówiłam, że puchnę od powietrza nawet! :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;488588]hm...puchnie...rośnie...odciski sie długo utrzymują...wiem.moge odcisnac łapki tobie na plecach?%-)[/QUOTE]
Bardzo chętnie, akurat masaż by się przydał plecków bo bolą po wczorajszym treningu :smile:
-
[QUOTE=USgorn;488590]a ja stopki %-)[/QUOTE]
Eee no gdzie, jestem bardzo delikatny malutki balonik nie można po mnie stopami :smile: hihi
-
no to jestesmy ugadani%-)
-
1 załącznik(i)
zle na tym masazu wyjdziesz jak Cie pradem zaatakuje. Jeszcze na zachete wrzucam fotke swoich stopek
[ATTACH=CONFIG]8161[/ATTACH]