24tabletki kloma ma przecież pisał :)
rocky ile ryżu/ww jesz na dzien?
ciężary konkretne się już robią
Printable View
24tabletki kloma ma przecież pisał :)
rocky ile ryżu/ww jesz na dzien?
ciężary konkretne się już robią
od poczatku do konca 300mg c4d, cisnenie miezylem jakis czas temu to mialem zanizone,jak zawsze, na pct 24 klomy, musi wystarczyc, i dokupilem 100mety ale tylko piatki, zarzuce jak zacznie gozej isc,odczucia jak odczucia niewiem co powinienmem czuc ale libido ok sen ok treningi fajne sily przybywa,ale brakuje mi jeszcze czegos,sam test to jednak malo jak sie tak patrzy
wiki ryzu 3 czasem max 4worki, ale kcal glowie zwiekszam w tluszczu, bo tak mi poprostu najlatwiej,zamiast lychy oleju do posilku to se wypije dwie itp
dlugosc cyklu?
12tyg,chyba ze przedluze jak bedzie kasa
i myslisz ze na 14weeks bloka styknie ci 24 cloma ?
powodzenua.
Jak dla mnie sylwetka ok, ale barki jakby odstaja od calej reszty..
czyli bez hcg nawet niema o czym myslec ?
innym odemnie z silki po mixie wlasnie tyle wystarczalo,zyja trenuja i maja sie dobrze
barki kaptury
sztanga zza glowy 40kg x4
hantle bokiem 22kg-12kg x4
hantle w opadzie 12-8kh x4
szrug hantle 40kg-30kg x4
dodal bym jakies serie laczone albi trisetki bo to mi sie troche nudzi ale ponoc to nie sluzy wogole przy masie wiec niewiem czy moge
[video=youtube;Y2dRh4cs8Bo]http://www.youtube.com/watch?v=Y2dRh4cs8Bo&feature=youtu.be[/video]
[video=youtube;Q5OwWrsy4mI]http://www.youtube.com/watch?v=Q5OwWrsy4mI&feature=youtu.be[/video]
[video=youtube;FjRjqeaYaBM]http://www.youtube.com/watch?v=FjRjqeaYaBM&feature=youtu.be[/video]
e zara znajdą sie fachowcy od techniki :) skołuj lepszy sprzęt do nagrywania.
sprzet moge miec tylko taki albo zaden
chyba ze tak, szkoda bo jakoś troche kiepska
barki kaptury
sztanga zza glowy 40kg x4
hantle bokiem 22kg-12kg x4
hantle w opadzie 12-8kh x4
szrug hantle 40kg-30kg x4
to Twój caly dzisiejszy trening? chyba szybko poszedl
ta no to na dzis bylo tyle, a co bys jeszcze tam dorzucil ?
dorzucić raczej nic. a co do tych łączonych albo superserii to ja np mam teraz taki trening,
że co czwartek wychodzi mi inna partia i właśnie w czwartki robię trening z łączonymi seriami, dobrze wchodzi.
Co to za kilogramy?
nie wyspany bylem
24.12.12
lydy klata +lekko triceps
1.wspiecia na suwnicy pochylej 170kg kilkanascie pelnych ruchow,rozne rozstawy nog 4serie
2.hantle skkos+ 44kgx10powt ten ostatni reps na sraniu ledwo z pomoca,potem 3serie o 10kg mniejsze
3.porecze 20kg 10powt,nast serie z zejsciem o 10kg tez 10powt,lacznie 4serie
4.wl sztanga 80kgx8powt ,70,60,60 ,brak sil
5.na trica prostowanie wyciag nad glowa podchwyt po 10powt x4 (za pare dni bedzie jeszcze dojebany normalnie w superseriach)
neiwiem czy wogole dobrze robie bo zawsze tu widze ze inni se robia te pierwsze 2-3 serie na lajcie tak na wprawke a dopiero w ostatniej dopierdalaja ciezaru a ja dopierdalam na max we wszystkich 4 praktycznie ani jednej serii nie robie bez pomagiera, i potem wychodzi klops ze nawet niemam sil robic planowanych rozpietek i na klaciure jest tylko 12serii zamiast 16,
ale zato czuje sie spoko,nawet po kilku dniach nie cwiczenia nie robie sie plaski tylko ciagle taki lekko nabrzmialy,ale wlosy jak niechcialy tak dalej niechca ruszyc
[IMG]http://s7.postimage.org/536u26oq3/DSC00178.jpg[/IMG]
[IMG]http://s13.postimage.org/57hqkne9j/2013_01_03_113821.jpg[/IMG]
106kg,chyba przedluze cykl
A na czym teraz lecisz ?
susta 500 ew + 20mg mety w dni treningowe, chyba zarzuce jeszcze omy 750 ew na 4tygodnie tylko czekam na opinie kolegi czy dobra
e tam kurwa sie bedziesz jebac. zaokraglic do grama.
[IMG]http://s8.postimage.org/rma2pnf0l/5685443.jpg[/IMG]
o kurwa, wielki żeś sie zrobił
dozuca jakies mety jakies ph do susty..ciekawe jak po ph sie robi pct bo nawet ja nie mam pojecia.
ale ruszylo wkoncu:)
bedzie normalne pct,jeden tydzien 1000j hcg c2dni chociaz mysle czt nie przybic tych 5000 jednorazowo, i rowno z klomem, w pogotowiu mam jeszcze 2gie pudelko epi jak bym lecial z obwodami w dol to zarzuce zeby jakos przetrwac,a ono w zasadzie nie blokuje,teraz jest 109kg, jak zostanie chociaz te 106-7 bede zadowolony, a wiem ze to mozliwe
noto good luck. modl sie zebys niemial nawrotow estro po takich duzych dawkch hcg.
jak przybijesz 5k modl sie zeby ci komorek leydiga nie popalilo.
no omze z tym 5000 zly pomysl,ale wielu robilo po 1000 i sie nie skarzylo,chyba ze jeszcze rozbic po 500
[QUOTE=.rocky;454392]no omze z tym 5000 zly pomysl,ale wielu robilo po 1000 i sie nie skarzylo,chyba ze jeszcze rozbic po 500[/QUOTE]
1000iu to i tak za duzo polowa tej dawki idzie whoooy startuje sie z hcg po 2 tyg wcinania ph 3dni przed koncem cyklu odstawia sie hcg w dzien gdzie łykłes ost kap ph dajesz 100mg cloma i 40mg tamox przez pierwsze 5 dni pozniej 50/20
tak teraz robia pct na ph :p dawka hcg max 500iu c4d
piurko on juz chyba z 12tydz na suscie. lol.
to jest gorzej popierdolone jak kabelek od sluchawek.
aha susta no ja tam tylko rozpisalem jak znajomi robią pct na prohormonach ja teraz jestem anty Saa (kur***a mać )
puras ale mi sie tesc rowno skonczy razem z mdrolem ostatni ml szedl tydzien temu a ph jeszcze 2tyg zostalo a poltrwanie sus to 3tyg wiec akurat i jedno i drugie sie rowno skonczy,czyli te hcg mam juz teraz zaczynac i do konca i potem sam klom
piurkowi po cyrku z superdrolem(mdrol) jajco wycieli.jeden z najbardziej toxycznych srodkow sobie szamales.to nie zart.
pisalem z piurasem wlasnie dlugo wczesniej przed zakupem,i popytalem duza ilosc osob co na ph zjadla zęby,ze po pierwsze obowiazek to podklad z tescia,nie ciagnanc dluzej niz 30dni i nie przekraczac 20mg,a po cyklu hcg, przy 2tabsach mialem jakis ciemny mocz,bole na dole brzucha,,wiec zszedlem do 1 a i tak nadal jest moc jakiej na 40mg mety nigdy nie bylo,przy wiazaniu sznurowek prostownik sztywnieje az zal schodzic bo boje sie co bedzie miesiac potem jaki bedzie dalszy progres o ile wogole jakis bedzie itp
no powodzenia zycze. ja z propa zrezygnowałe male widze ze Ty nakurwiasz temat ostro. Powodzenia zycze bo z tego co sie u nas ostatnio mówili to po mdrolu jeden miał watrobe do wymiany. Ale oczywiscie ci tego nie zycze.
ile dziennie wody pijesz?
[QUOTE=fallenursus;454451]ile dziennie wody pijesz?[/QUOTE]
nie ma znaczenia ja pilem po 7l wody i nadal ciemny mocz lekki ból tak jak by od nerki to pojechalem na tym jeszcze tydzień i juz moc byla ale wewnatrz to nie chcial bym wiedziec. co sie dzieje
ja osobiscie to juz pierd..... lepiej powbijac. testo z trenem a efekty beda lepsze niz na ph i czlowiek wie co bierze jakie pct itp.......
jajo wycieli bo po tych ph kutac sie chcialo a kiedys tam jedna nie uchyliła ze 2 razy ból jądra i wdalo sie zapalenie i poszło mial bym 2 no ale w szpitalu zamiast leżec. to sie chodzilo za sukami na oddzialy obok ale fakt srodek toxyczny
wody idzie sporo ok co 2-3 godziny zeruje butelke 1,5l ,ale ciemnego szczocha juz nie ma,byl jedynie jak bralem po 2kaps
[QUOTE=.rocky;454469]wody idzie sporo ok co 2-3 godziny zeruje butelke 1,5l ,ale ciemnego szczocha juz nie ma,byl jedynie jak bralem po 2kaps[/QUOTE]
Ja pierniczę ale jesteście kamikadze :) jak by mi zapłacili to bym tego Ph nie łyknął :)
tez napoczatku sie lękałem ale jak zaczelem czytac ze goscie na tym robili po 10kg w miesiac to chcialem sie przekonac,narazie w 2tygodnie 3,5kg czyli srednio na 2kapsach bybylo wiecej ale zdrowie waznijsze
[QUOTE=.rocky;454471]tez napoczatku sie lękałem ale jak zaczelem czytac ze goscie na tym robili po 10kg w miesiac to chcialem sie przekonac,narazie w 2tygodnie 3,5kg czyli srednio na 2kapsach bybylo wiecej ale zdrowie waznijsze[/QUOTE]
Morze i tak Rocky tez o tym myslałem, ale moje bebechy są nadwyrężone życiowymi przygodami z rożnymi specyfikami :) zresztą przetestowałem na kumplu Firma KILOSPORT czy jakoś takoś tri-tren brał i M-drol jakoś cudów nie widział wiec wole suplementy olejowe :)
ja brałem 3 kap massdrol ale robiony na zamowienie troche mocniejszy niz to co na allegro po 3kap szczałem na brazowo i nera nakurwiala
Maxiu pamiętasz jak wygladałem w tamtym roku w Maju!!
no ale melanz mnie poniosl i musialem dac. sobie spokoj hehe mnie bardzo spinalo po tych ph twarde ubite mieso
i dlatego pierdole wolał bym mete solo wpierdolić albo troche wina np 70mg ed z testem tak 400mg jako antykatabolik i lepiej by pyklo niz na ph
slyszalem ze te ph z u.s i pierdolonego A maja rtec i jakies inne gowna w sobie