qrwa dobrze ze mi pprzypomniales zapomnialem dzisiaj wziasc jablka rano dzieki :D
Printable View
qrwa dobrze ze mi pprzypomniales zapomnialem dzisiaj wziasc jablka rano dzieki :D
wcinaj smialo ale ja jeszcze bym carbo z vitalmaxa w saszetach dokupil zeby po treningu wraz z kreatyna bral i jako uzupelnienie ww
ja tez mialem klopot ale zakupie jeszcze kreatyne i bcaa i 2xtest freek 2x gh max i jade tylko na tym skladzie przez 2miesiace
[QUOTE=luzakkk;453120]qrwa dobrze ze mi pprzypomniales zapomnialem dzisiaj wziasc jablka rano dzieki :D[/QUOTE]
o to juz cały cykl zjebałes :)
dobra, pozniej pomysle co jeszzce, bo po nowym roku miałem wziąc jeszzce tego boostera teścia od pharma freak
jak dla mnie lipa ten booster szkoda kasy, na moich znajomych tez kompletnie nic nie wplynal, zarlem jeszcze daa od olimpa i z activlabu i musze powiedziec ze tez lipa, gdzies sa badania ktore pokazuja ze te srodki nie sa skuteczne i nie maja popartych wynikow w badaniach
piuras daj spokoj z tymi gh itp. drogie gowno nic nie warte.
kup sobie jakis dobry boosterek tescia krete bialko jakas przedtren. bialko i tyle te wynalazki podnoszace gh to o kant dupy.
a jaki booster teścia? ja miałem zamiar taki zestaw zakupić:
[url]http://www.bcaa.pl/pharma_freak/test_freak_120kaps_anabolic_freak_96kaps_2548.html[/url]
do tego jabłczan, aminokwasy, zma i takie tam
mkze ktos wstawic badania tych sklad ikow wzgledem tych opisow kosmicznych?bo to kurde lepiej wyglada od srodkow aptecznych.
kreatyna bcaa i test freak i tyle na co wiecej ja miche bede trzymal taka jak na bombie a nawet lepsza +kreatyne bcaa test freek i pierdole inne rzeczy no bialko bo niekiedy czasu brak zeby zjesc tyle tych supli i innych dupereli ze pod deklem mlyn jak hooy
piuras a brałes juz tego test freak?
aa wlasnie, zapomnialem o BSN AXIS HT
[IMG]http://www.megapower.pl/images/bsn_axis_ht.jpg[/IMG]
co myślicie? moze to wrzucic zamiast tego test freak?
u mnie chlopaki zachwalaja 6-bromo. fussiona. dwa pudeleczka trzeba zjesc ale cos tam czuc.
t-bol thermolife tez ponoc daje rade.