-
Dokładnie jest tam wspomniane o "ciągłym" noszeniu pasa przy ciągach, co oczywiście jest głupotą;) ale art wrzuciłem bo ma sporo innych informacji. Dobrze Rocky zauważyłeś, nogi w mc robią co najmniej 1/3 roboty;)
Na gardło dobra jest woda z solą do płukania. Łyżeczka soli na szklankę ciepłej wody 3-4x dziennie. Szałwia też jest do tego bardzo dobra
-
.rocky wdarł się mały błąd, miało być, że się ciągnie nogami :)
-
flutebox dobrze mówi odkładamy sztangę za każdym razem ! i wpierw idą nogi zeby nie robić kociego grzbietu .
-
[url]http://www.youtube.com/watch?v=pjBI9qxibTc[/url] tu masz kurwa, a minimalnego tego grzbietu bym nie nazwal Oo
-
Obok tego filmiku , jest lepszy z Markiem Rippotoe .
-
obecnie jestem chory wiec 3-4 dni przerwy od treningow,jesc jakos tam jem,ale jak to na chorobie,wiadomo.
przedchwila wpierdzielilem algide truskawkowo smietankowa,w pazdzierniku pamietam jak zachorowalem,wjebalem pudelko lodow, po 2 dniach zero bólu gardla bo dobrze schładza krtan
wiec teraz moze tez cos pomoze
-
wczorajsza dieta:
1.2 jajka bułka
2.barszcz czerwony
3.galaterka
i jakies parówki :)
dzisiaj w sumie podobnie,i tak juz kilka dni wiec jakies tam 2kg pewnie juz zlecialo
ale lezac caly dzien w lozko ciezko o jakas dobra szame,juz mi tak wszystko zwolnilo ze po 5 godzinach nawet nei chce mi sie az tak bardzo jesc,a jeszce tydzien temu po 2godzinach mnie ssalo
idzie ku dobremu,gardlo nie boli,kaszel lekki kataru tez mniej,moze jutro bedzie juz w miare ok i czwartek silka
[video=youtube;TUHFfR8hWcA]http://www.youtube.com/watch?v=TUHFfR8hWcA&feature=related[/video]
-
-
narazie to pieprze ale Na Wakacje ja chyba zrobie : )
-
1 załącznik(i)
KLATA
nie powiem że klata byla 'rozjebana',ale trening OK,mialem malo czasu wiec tylko 3 cwiczenia ale pozaadnie pozatym jeszcze minimalnie kaszel i troche kataru
1.wyciskanie sztanga plasko 4s 7-10 regres,bardziej dynamicznie,z odbijaniem od klaty kosztem troche wiekszego ciezaru
2.hantle skos+ 4s 6-10 regres kazda seria do zalamania
3.rozpietki skos+ 4s 8-10 tez do zalamania
pompka ok
szamka:
taka jak codzien,8 jaj 500g filetu,szejk,twarog,ryze, makarony..
a ze śmieci to dziś jedynie 3 pączki,tak na podbicie kcali bo malo tluszczy wypilem xd ^^ . ;d
z supli to jedynie po treningu 2 tabsy po 200mg wit c,przed snem mg+b6 i cynk
staka zapomnialem dzis wypic,
[ATTACH=CONFIG]4351[/ATTACH]