ale gra polakow cieszyla oko i to sie liczy widac ze chca grac :)
Printable View
ale gra polakow cieszyla oko i to sie liczy widac ze chca grac :)
[B] Piłkarze reprezentacji Polski przygotowują się do piątkowego meczu z Włochami. Na środowym treningu kadry przy Oporowskiej pojawili się kibice Śląska Wrocław, którzy zaprotestowali przeciwko braku orzełka na nowych strojach drużyny narodowej - donosi Orange Sport.
[/B]
"Tradycja zobowiązuje - nowym strojom nikt nie kibicuje" - taki transparent wywiesili kibice podczas środowego treningu kadry Smudy. W ten sposób nawiązali do braku godła na nowych strojach reprezentacji.
Źródło: onet.pl
A tak w ogóle jaki obstawiacie wynik piątkowego meczu. Ja stawiam 3:1 dla Polski (nadzieja umiera ostatnia :P )
no smuda jak by powolal tych ktorych tez nie lubi to moze by cos grala :(
nie rozumiem czemu nie sprawdzil tylko np mozdzena , krychowiaka , i wielu innych grajacych za granica
tez nie rozumiem czemu Smuda nie powołuje pewnych graczy, dla mnie Obraniak nic nie wnosi, są na jego miejsce lepsi zawodnicy
Jutro mecz z Mołdawią na wyjeździe. Jaki obstawiacie wynik?? Ja typuje 3:1 dla naszych.
Ojjj 3-1 to chyba za grubo poleciałeś :) Ale mam nadzieje ,że wygrają . Mam naszych w kuponie ,wiec mam nadzieje ,że nie dadzą dupy :)
Ja typuje wymęczone 1-0 do przodu :)
1-0 lub 2-0 ale trudno powiedzieć jak oni zagrają,bo jak na razie wygrywali tylko z San Marino i Liechtensteinem. Mam nadzieję,że się nie zbłaźnią w meczu z Mołdawią i starczy im sił na druga połowę.
żeby Mołdawia była przedstawiana jako groźny przeciwnik do czego to doszło
Mam nadzieje ,że tylko nie bedziemy słyszeli po meczu że był trudny teren ,a po remisie jeszcze mamy szanse na awans :)
Znajac życie to i tak żeby awanasować ,znów będą te matematyczne rachunki ... Jeśli my rozyebiemy Ukrainie na wyjeździe 3-0 a San Marino wygra z Anglią
5 bramkami ,to awansujemy :D
Mecz żałosny, w szczególności 2 połowa. Zamiast za takie nic płacić tyle kasy, mogli by chociaż 30% z tego przeznaczyć na polską kulturystykę. Przyniosłoby to w rok więcej sukcesów niż w polskiej piłce nożnej przez ostatnie 20 lat.