to pewnie i tak jest zgory ustalone kto wygra ;/ bo tak to ty mozesz kazdemu pokasowac i wtedy towj kumpel wygra np
Printable View
to pewnie i tak jest zgory ustalone kto wygra ;/ bo tak to ty mozesz kazdemu pokasowac i wtedy towj kumpel wygra np
konkurs ma byc uczciwy
po co na forum osoby ktore sa nieaktywne? dlatego trzeba takie osoby wykasowywac
Ale w jakim sensie nie aktywne ?
NIe musisz sie starać [b]fishe[/b], jak możesz zobaczyć tylko koledzy admina majo najwiecej poleconych osób (mody).. :wink:
Zgóry wiadomo kto wygra :cool: hehe nieuczciwość..
Tak myslalem ze tak bedzie co za konkururs ale i tak sproboje zaprosic tu kilka osob moz mi sie uda chocaz w to watpie
[b]cin160[/b], tylko 2 osoby z modow znam :wink: a po 2 oni nie maja najwiecej poleconych :razz:
[b]fishe[/b], nieaktywne = nie loguje sie na sowoje konto oraz nie napisał nic na forum
a kiedy bedziesz usuwal tych co nic nie napisali albo cos 15 kwietnia czy jak
pierwsze usuniecie kont beda 1 kwietnia
ej kolego znam sie z adminem i uwierz jak bym chciał dostać tą koszulke to już bym dawno w niej śmigał na siłke a ty byś nic sie o konkursie nie dowiedział.
z adminem zrezygnowalismy z walki o te nagrody bardziej nam zalezy na zachęceniu ludzi do naszego forum.
z 1 IP można założyc tylko 1 konto więc nei kombinowac :razz:
to dobrze ja nawet nie kombinuje bo mam stale IP a poza tym beda kombinowac bo przeciez Neo ma zmienne wiec nie bedziesz wiedzial czy on raz sie zarejestrowal czy 20 ;/
jezeli komus sie nudzi i chce kombinowac jego sprawa, ale jak wykryjemy ze ktos kombinuje to dostaje BANA i nie moze brac udziału w konkursie
a i u mnie w miejscowosci mamy identyczne IP zewnetrzne wiec zebyscie nie mysleli ze rejestroje sie kilak razy ;/ a kilka moich kumpli sie zarejestrowalo
ok
A gdzie oglosze nie o konkursie zniklo :grin:
konkurs nadal jest wazny bo nie ma juz ogloszenia na głownej stronie forum
nie masz ogłoszenia?
bo ja mam :mrgreen:
ja też mam:D
teraz juz mam tez :mrgreen:
za 6 dni podamy wyniki przed końcem konkursu.
jeszcze 20 dni więc jeszcze można coś wywalczyc
nie moge znajsc tego cholernego linka!! chyba osleplem!
skoro zalezy portalowi na popularnosci to czy nie moze on sie znajdowac w jakims bardziej dostepnym miejscu??
[url]http://e-kulturystyka.info/download.php?id=12[/url]
jakby ktoś miał jeszcze problemy
sam sobie wejdz na tą stronę? :mrgreen:[glow=red:6f147e1130][/glow:6f147e1130][color=blue][/color]
co mało czytelna instrukcja?
zachecasz a ja nic nie kumam w tej zabawie a ta strona to jakies gry a teraz sie wyswietla strefa nieznana moze podpowiesz? :oops:
to nie sa gry tylko to jest forum kulturystyczne :wink:
ftshe sam zobacz :arrow: :mad:
[b]ADRIANNA[/b], :shock: :shock: :shock: !?!?!?!
[color=darkblue]hehe mnie też polecił niejaki Adam
niestety gdyby umieścił jeden link to by miał za mnie punkty czy cos tam...
ale wysłał dwa linki i zanim się zorientowałem jakos tak pod ręka był pierwszy...
dlatego szanowna moderacjo
mnie można zaliczyć także do osób zaproszonych przez pana Adama... :mrgreen: :mrgreen:[/color]
Adam napewno sie cieszy i pozdrawia
[b]Mieszek[/b],
A Adama nie ma na forum :wink: dzisiaj wyniki zostana podane ?
To jeszcze nie końcowa lista zostały jeszcze 13 dni.
1. adam -167
2. fishe -61
3. gr8 -59
4. kopernikus88 -36
5. Dąguś -13
5. sławo -13
5. voldemort -13
8. Raziel -7
9. Limak -6
10. adis -5
reszta poniżej 5 poleconych
moze wezme udział :]
moze :mrgreen: :wink: :cry:
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-06, 14:40[/i] ][/size]
gdzie wszyscy są? :?:
Fajnie :grin:
co fajnie kida/
w połowie tego meicha rusza nastepny konkurs tym razem bedzie trwał miesiac. jeszcze nei wiem na czym bedzie polegał
wszystkie 3 miejsca to suple/odzywki wiec warto bedzie
moze fajnie że wezmę udział haha :mrgreen: zarejestrował sie jus ktos z mojego linka ??
w profilu masz zaproszone osoby
aktualnie z twojego linku nikt sie nie zarejstrował
uprzedzam przed spamem bo już były nieprzyjemnosci z tego powodu
tomek. to nie wiem co to za konkurs bedzie.. bo znowu osoby jakies zebrac to trudno bedzie :sad: :sad: a co to spam ?? :neutral: :neutral: :neutral:
Pozatym na moim profilu..
Zaproszone osoby: 5 :cool: :cool: :cool:
ślepy juz jestem....
a spam to niechciana poczta. moga nam nawet forum z serwera za to wywalic. porozsyłaj po znajomych oni po swoich i niech sie fama niesie