Jaki był rekord w 1 konkursie??
Printable View
Jaki był rekord w 1 konkursie??
[b]Szczep16[/b], w swoim profilu pod wymiarami masz podane, w 1 konkursie wygrał fishe i miał cos ponad 60
[b]Jose[/b], powinno sie od razu pojawić, może twój polecony nie aktyował jeszcze konta a może konto zostało utworzone z tego samego IP
[b]zizu[/b], zapraszaj śmiało :razz:
[quote]Jose, powinno sie od razu pojawić, może twój polecony nie aktyował jeszcze konta a może konto zostało utworzone z tego samego IP[/quote]z tego samego IP to nie jest z pewnoscia, aktywowal juz konto tyle ze robil on to jakos o 18 wiec moze wtedy nie dzialalo.. a moze nie wszedl z mojego linka ...
trudno walcze dalej ;)
Kto narazie prowadzi ?? Możecie sprawdzic??
[b]Szczep16[/b], sam mozesz sprawdzic kto prowadzi
[url]http://e-kulturystyka.info/memberlist.php[/url] sortujac odpowiednio liste
chyba fishe bo ma juz 7 osob zaproszonych... ja mam 5 :twisted:
tak fishe prowadzi ale do zakończenia konkursu jeszcze miesiąc :wink:
a kto jest na 2 miejscu?? :smile:
[b]kuchcik_crm[/b], kilka postów wyżej podałem jak można sprawdzić.
2 masz ty
ale to koniecznie te zaproszone osoby musza napisac posta?? :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :neutral:
[b]sylwka[/b], skad ty to wzilas jak by kazdy mial taka osobe zeby miala napisac post to dopiero by byl smietnik na forum chodzi o to zeby reklamowac forum ludzie beda gadac kumpla o forum i tak bedzie nasze forum roslo w potege :mrgreen:
"Konkurs trwa od 16 kwietnia do 15 maja. Konkurs polega na promowaniu naszego forum, czyli zachęcania osób do zapisu. Do polecania służy specjalny link, który znajduje się w profilu użytkownika(klikamy na swój nick i pokaże się profil, w którym znajduje się w/w link). Używamy tylko tego linka, aby zapis osoby poleconej został zaliczony do naszego systemu. Osoby, które polecicie muszą być aktywne i napisać, co najmniej jednego posta." -stad to wzielam. No to mowisz, ze nie musza?! Ho ja glupia...... :neutral:
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-17, 14:38[/i] ][/size]
to ja sie mecze i w ogole...
[b]sylwka[/b], Zwracam honor musialem nie doczytac :wink: to znaczy ze musza napisac jednego posta ale to jest ciezko zeby pisaly sa to osoby najczesciej ktore przegladaja forum i czytaja rozne artykuly
[b]fishe[/b], w tym konkursie beda liczyły sie TYLKO osoby aktywne
no to tak jak w tamtym :wink:
[b]fishe[/b], nie w tamtym wszystkie osoby były brane(nawet te nieaktywne). Teraz tylko aktywne
aktywne tzn. ze musze codziennie siedziec i cos pisac?? czy wystarczy ten 1 napisany post??
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-17, 18:18[/i] ][/size]
*musza
z jednego ip można założyć tylko jedno konto które sie bedzie liczyc, wiec nie musiz codzinnie pisac z każdego innego konta, a jezli ktos zostanie złapany na zakładaniu kont z rożnych ip np przy wykorzystaniu neostrady to dostanie bana
ale mi chodzi czy jak polece kumplowi to forum i jak sie zarejestruje i napisze przynajmniej 1 post to juz mam jakby zaliczona 1 osobe ktora zaprosiłem...kto tu mowi o zakładaniu wielu kont :roll:
przykre jest to że chcesz żeby pisali tylko jednego posta i byli na twoim koncie
przydało by się żeby pisali więcej
ja sie tylko pytam :wink: i napisałem przynajmniej 1 post... :smile:
Ej jak to jest jestem na 3 miejscu jak dam sortuj malejąco a mam 4 gości zproszonych a inni co maja 10, 16 osób sa zamną??
[b]Szczep16[/b], bo to bierze pod uwage pierwsza cyfre i dlategotak jest. niesety nic na to nie poradze
[b]kuchcik_crm[/b], ale tez dziwne jak juz 1 posta napisze to znaczy ze podoba mu sie forum i bedzie siedzial ja swoim kumpla nie kaze na sile pisac postow jak napisza to napisza jak nie to nie :wink:
sławo bardzo bym chciał zeby wszystkie polecone osoby udzielały ale niestety nie zmusimy ich :razz:
mozna było dac limit minimum 10 postów ale po co? kazdy by odbębnił i napisał byle co
o to chodzi zeby te osoby wogóle weszły na forum i sie z nim mniej więcej zapoznały
nie zalezy nam na osobach które tylko sie zarejestruja...
Jejciu, ale to zapraszanie jest męczące.. :neutral: tak z moich obliczeń koło 20 powinnam mieć :mrgreen: a ciągle mam dwóch!! :neutral: ale co tam, muszę wygrać :razz: A co!! Ale i tak życzę reszcie powodzenia :wink:
[b]sylwka[/b], przeciez to konkurs a konkursy zazwyczaj sa trudne i meczace :razz: ale nie poddawaj sie i zapraszaj dalej
Coś mnie [b]fishe[/b] nie zmotywowałeś zbytnio..:P
i co teraz sylwka zrobisz tragedyyyyyyyyja :cry: :cry: :cry:
[b]Calmer[/b], wez sie nie wtracaj :evil:
ej sorry kurde nie wiedzialem ze nie moge :cry: :cry: :cry: wybacz to juz sie nie powtórzy :lol: :lol: :lol:
Mam nadzieję :roll:
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-18, 11:13[/i] ][/size]
mam pyt. z jednego komputera moze sie zarejestrowac tylko jedna osoba?? chodzi mi o to ze moj brat sie zarejestrowal a ja nadal mam tylko te 2 osoby:/
[b]sylwka[/b], poniewaz jest to sami IP z 1 kompa bedzie 1 zaproszony :wink:
to jest problem dla sieci osiedlowych... tam kazdy ma jedno ip przy wyjsciu na swiat, albo ogolem osoby z wewnetrzym ipekiem, a jest duzo takich dosatwcow internetu co nie daja zew. ip. niestety :neutral: ktos ma pomysl jak to ominac ? proxy ?
z proxy mozna sie pobawić
ale łatwo bedzie nam to wykryć :razz:
[b]donleone[/b], [b]hades[/b], proxy łatwo wykryc, nie radze sie bawic
sam nie chce sie bawic w proxy :P chodzilo mi czy taki sposob moga stosowac ludzie z sieci osiedlowych jako normalny sposob rejestracji ?? mam paru kolegow, ktorzy sa w sieci osiedlowej - maja te same ip - czy lepiej dac sobie z nimi spokoj ?? :)
[b]donleone[/b], jezeli maja to samo IP i nam to zgłosisz jakie to osoby to ok
donleone a skad on ma wiedziec :sad: predzej wy powinniscie to jakos wygryc :???:
[b]Calmer[/b], wszystkie proby oszustwa wykrujemy, spokonie