Nie poprostu widze ze pisza inni i o tej poze co chwila jakis post do przeczytania to widac ze jest ruch na forum mnie napewno tez zmotywowaly suple do pisania
Printable View
Nie poprostu widze ze pisza inni i o tej poze co chwila jakis post do przeczytania to widac ze jest ruch na forum mnie napewno tez zmotywowaly suple do pisania
[quote=fishe]LoLiTa, Spoko ale chyba wszedzie tak jest ze admin nie pisze duzo [/quote] a własnie,że nie ;)
no chyba ze ma czas bo zazwyczaj oni maja inne zajecie zawsze cos z forum robia na poczatku pisza zeby rozkrecic forum a pozniej to userzy pisza
ludzie co sie dzieje jak ten konkurs ogłoszony jak bedzie tak zawsze to bedziemy najlepiej rozwijajacym sie forum kulturystycznym w necie normalnie na posty nie daze pisac hahah
nom i jeszcze o tej porze tyle postow do czytanie jest ze szok
no jednak jescze niektórzy o tej porze siedza.. ale zara w kime trza isc :cool:
no trza isc ale nie da sie odejsc co chwila nowe posty :mrgreen:
no trza trza :P ale chlopaki sie rozszaleli niesamowicie ;-)
a tak swoja droga - nie wklejajcie dziesiatek artykulow ktorych i tak nikt raczej nie przeczyta - niewarto :) - lepiej zrobic jeden post w ktorym bedziemy zamieszczac linki do przydatnych artykulow a na forum umieszczac np. jedynie swojej produkcji
no mozna mozna taka stronke zrobic albo jakies fajne instruktazowe.. choc wiadomo ze czesc osob przeczyta tak jak np.. JA :cool:
no no ludziska oby tak dalej ja sam nie nadazam a tu tzeba spac isc ja cie krece to mi sie podoba
no ladna zajawka ja tez nienadazam dawno tak niebylo forum dostalo jakiegos powera :mrgreen: ciekawe po czym :mrgreen:
po tym: Biogenix Cell Pump ,Gain Bolic, Olimp Kreatyna, Olimp Profi Whey Mass, Carbo :grin: :grin: :grin: ide w kime a wy dalej piszcie poczytam rano :cool:
ciekawe ciekawe :mrgreen: :mrgreen: oby tak dalej ale juz by moglo na dzis sie skonczyc bo mnie spanie juz meczy hahahah
:mrgreen: :mrgreen: moze jakies natchnienie swiateczne ?? :P a moze to maybeline ?? :P a moze chec zdobycia ciekawych odzywek ?? :D:D:D
no no z tymi odzywkami to jakies takie podejzane co :mrgreen: :mrgreen: ja tez z checoe nie ukrywajac mam na nie ochote
no moglo by sie to juz skonczyc bo juz zasypia ale kazdy ostro pisze dopoki ktos nie pojdzie spac ja nadal bede siedzial i patrzyl co sie dzieje
straznik teksasu ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
by sie przydalo dodac z jeden posilek do diety w takie noce :mrgreen: ;) ;) ;) :wink:
hheheh jakis na pobudzenie bo nie jest latwo :mrgreen:
widze ze dlugo wczoraj nie posiedzieliscie heh :grin: nie wytrzymaliscie juz :cool:
[b]Calmer[/b], a ty do ktorej sie dziales bo ja juz pozniej nie widzialem kto siedzial bo prawie na oczy nie widizalem :mrgreen:
a jak swieta chlopcy,wyspaliscie sie?
kazdy wyspany wypoczety i po swietach trza sie wziasc do roboty
jeszcze jutro dzien swiateczny,mozna wypoczac...
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-16, 23:34[/i] ][/size]
ale jak wszyscy wyspani to teraz nikt chyba nie moze zasnac...
ja nie moge spać
o juz poniedziałek, <wiadrem wody wszystkich> :razz:
hehheh ale by byly jaja jak bym tak sie przeszedl po luzkach i polal kazdego hahaha ale by byli zdziwieni tak smacznie spia a ty nagle poryw ze snu :mrgreen:
ja tez juz wczoraj odjezdzalem ale tak okolo 2 wymieklem na maksa
to tak jak ja i ja wstalem dzisiaj o 9 :mrgreen:
Najgorsze że ja dzisiaj już ide do pracy na 18 tragedia jedyny plus że tylko na 3 godziny. :cry:
dzis do pracy,to naprawde tragedia
ała to musi bolec taka swiadomosc pracy dzis by mnie zabila hahaha
temat jest o ciszy a w temacie postow od najwiecej na forum hehe :mrgreen:
no to bedzie nasz tak maly spam-post ;)
a jak tam z dieta w swieta ?? :D :mrgreen:
ja zapomnialem o jakiejkolwiek diecei wpierdzielam wszystko co jest na stole i 2 kg wiecej na wadze ale bedzie dobrze
ja mam grypę:/ jeszcze w święta :( i 2 kg w dół :P
ja pare dni temu miałem tego wirusa żołądkowego i 3 kg poszło się j..........
ja naszczescie jeszcze nie mialem jego ale i tak schudlem :(
[quote=sławo]ja pare dni temu miałem tego wirusa żołądkowego [/quote] było wziąsc węgiel ok.10 tabletek i przechodzi jak ręką odjął
nie oto chodzi że biegunka była ale do tego gorączka ,brak apetytu
i jeszcze miałem tyle załatwiania
tak, ale wegiel jest nie tylko dobry na biegunkę ;) ogólnie można w przypadku takich dolegliwości go brać ponieważ nie zaszkodzi a pomaga nawet obnizyć gorączkę
zjadłem dwie gorzkie czekolady :mrgreen:
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-29, 15:28[/i] ][/size]
i znowu się zrobiła cisza
chyba po tym banie :razz:
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-05-11, 20:44[/i] ][/size]
panowie a zwłaszcza panie bo ostatnio rzadko sie odzywacie znowu cisza nie może tak być :mrgreen: