kazdy ptaszek ma swój daszek...: P ale na lato trza go troche wystwic z pod dachu, nie ma co..
Printable View
kazdy ptaszek ma swój daszek...: P ale na lato trza go troche wystwic z pod dachu, nie ma co..
kto nie ma brzucha ten mało rucha:D
Rocky gruby jestes i tyle,odstaw te pierogi i zacznij troche myslec z żarciem:)
Rocky kiedy kończysz 17 lat?
PS: ludzie tu spamują a ja Cię spróbóję zmotywować:
[video=youtube;WoLVWvqEwzs]http://www.youtube.com/watch?v=WoLVWvqEwzs&feature=fvst[/video]
DAJESZ ROCKY DAJESZ ! :D
bez przesady az tak spasiony nie jestem,co najwyzej podlany,moze tak na zdjeciach wyszlo,ale sa tutaj jeszcze gorsi
dzis byla KLATA:
sztanga skos+ 55kgx10x10 65x8x7 wiem slabo ale z gura tak mam
rozpietki skos+ 15kgx10x9 12kgx12x12
hantle skos- 24kgx8x8x7x6
1.4jaja 200g owsa..z wodą :Y
2. 200g filetu ryz papryka olej
3 to samo
4 to samo
5 tu pojdzie twarog z tluszczami
czyli jest dobrze
[QUOTE=.rocky;396638]bez przesady az tak spasiony nie jestem,co najwyzej podlany,moze tak na zdjeciach wyszlo,ale sa tutaj jeszcze gorsi
[/QUOTE]
nie oszukuj sam siebie :D
[QUOTE=Keejdzi;396641]nie oszukuj sam siebie :D[/QUOTE]
jak bym slyszal swojego dobrego kolege
co jest najpierw, kwiecień czy maj?
bo od kwietnia zaczynam zbijać ten balast,juz se rower skladam ;x,a teraz jescze troche maski
piter,w sierpniu..
[QUOTE=.rocky;396646]co jest najpierw, kwiecień czy maj?
[/QUOTE]
sobota
ee ze co
chcialbym sobie z ciekawosci zbadac poziom testosteronu,bochyba nigdy tego mi nie robili,a ciekaw jestem,moze przez niedobor mi nie chca bokobrody rosnanc..
tylko etraz gdzie sie zglosic,do rodzinnego po skierowanie czy odrazu do kliniki?
idziesz do laboratorium i robisz chyba ; p
ciekawe jak zredukujesz to co zostanie miesnia z tej twojej masy.
zobaczymy.
[B]Keejdzi[/B] o chu ci chodzi? Ty [B]A__L__I__[/B] tak samo...
rocky to czyli jestes z mojego wieku i tez koncze w sierpniu : ) i czemu robisz tylko skos na late?
plasko wywalilem na jakis czas,a góre mam bardzo slaba :)
ale mysle tez nad tym twoim treningiem co teraz robisz,bo widac ci słuzy
[QUOTE=.rocky;396750]plasko wywalilem na jakis czas,a góre mam bardzo slaba :)
ale mysle tez nad tym twoim treningiem co teraz robisz,bo widac ci słuzy[/QUOTE]
tak jak pisalismy...wczesniej nie robiłem takiego treningu i tez skos jakos wchodził...a teraz to sie zobaczy ale ja tam pompe mam masakryczną na tym treningu co teraz robie
dzis byl biceps i przedramiona
zaraz beda foty i filmy tylko jebany jeden wazy prawie 1gb,a nie mam podreka zadnego dobrego konwertera,wiec czarno to widze
1. "21" a raczej "12",zakres powt zmienilem do 3 faz po 4 ruchy a nie po 7,zeby podkreslic bardziej akcent masowy, 30kgx13 35x12x12x12
2. hantle z supinacja na lekkim skosie 15kgx10 i dalej niepamietam ale 4 serie byly
3. uginanie hantla o kolano nachwyt 9kgx12x11x11x11
na haki:
1.obracanie nadgarstka trzymajac koniec hantla z ciezarkiem na drugim koncu do wewnatrz,dobre cwiczenie kto nie kojazy nagram nast razem bo juz pamieci na karcie nie bylo
3kgx22x22x21x20, piekło jak u szatana
pompka na +, 42,5cm na zdjeciu
[ATTACH=CONFIG]4249[/ATTACH]
[video=youtube;d8eypRYmnYk]http://www.youtube.com/watch?v=d8eypRYmnYk[/video]
[video=youtube;fJFcFjGgGHQ]http://www.youtube.com/watch?v=fJFcFjGgGHQ[/video]
reszta jutro
a ten suchar to popisac sie chcial?
tez dzisiaj lapy robilem:)
on tak zawsze : )
ja pierdole z kim ty tyrasz...
jak do mnie sie ktos przychzania i pierdoilic zaczyna to mowie prosto
''przepraszam ale ja mam wade sluchu i musisz krzyczec''
spokuj mam.
to ta kawa co wypił tydzień temu tak go ruszyła? :d
tu jeszcze cos takiego
[video=youtube;wD2c82VObXE]http://www.youtube.com/watch?v=wD2c82VObXE[/video]
powiedz temu sucharowi ze chyba nie wie co robic z tym tbar'em:(
i mozesz mu powiedziec ze animal ma dupne suple:)
t-bar gościa mnie rozwalił, niech zrezygnuje z 60kg tylko walnie sobie 30 i zrobi to bardziej technicznie (a ten pas to chyba dla szpanu)... bica mógłbyś większymi ciężarami tyrać bo narazie to fitness
wydaje mi się, że robisz podstawowy błąd, w fazie negatywnej dajesz wyprost łapy i odpoczynek zamiast ją spiąć bez całkowitego opuszczenia w dół...
dobrze jest rocku :) ale tak jak mówi [B]flutebox[/B], bo mi to się wydaje ze po każdym powtórzeniu opuszczasz sztangę/hantle i mięsień się rozluźnia
zgadza sie,zawsze opuszczalem do wyprostu niewiedzac ze to blad,ok bede robic tak jak piszecie
a ciezary wiem male,ale ogolnie silny nigdy nie bylem : )
dzis noc bezsennie hujowa,prawie nie spalem,no moze z 4-5godzin,mimo ze wziolem pol tabsa melatoniny,co by bylo jak bym wogole nie wziol??
do calego tabsa nie wroce,pozniej znowu przez 5 miesiecy nie bede mogl zejsc znow do polowki,ale moze nie dokonce trzeba byc w twardym śnie zeby troche hgh sie uwolniło,hm?:)
teraz czytam ze niektorym sie polepsza sen po ZMA,byc moze tez sie za to wezme
co do sparingpartnera,to przynajmniej smiesznie z nim jest :P
no nie ma jak sparingpartner :) tylko żeby trening był bez opie... bo wszystko fajnie śmiesznie a bajseps się sam nie zrobi :) ja np. raczej nigdy nie narzekałem na sen, wiadomo czasami miałem jakieś tam nieprzespane noce, jak każdy ale większego problemu z tym nie mam, ponieważ jestem jeszcze młodym człowiekiem :) brałem kiedyś to zma itd... na mnie raczej nie działa, powiem Ci jedno jak płynie w twoich żyłach tzw. "rakiet fiul" to i tak będziesz pizgał żelastwo i rozrastał się po takich nieprzespanych nockach. Popuść lejce z tymi tabletkami i niech Twój organizm sobie sam poradzi z tym zasypianiem.
[QUOTE]bica mógłbyś większymi ciężarami tyrać bo narazie to fitness[/QUOTE] to jest kulturystyka manie [B]flutebox[/B] i kazdy cwiczy takim ciezarem jaki na niego działa ;P
no u mnie raczej raket fjul nie plynie,musze pozadnie sie wyspac zeby miec powera na treningu a jak dobrze nie przespie to chodze caly dzien rozdrazniony i do tego z zakwasami :/,sam sobie raczej ze snem nie poradze,odpuszcze jeden wieczor bez tabsa - nie przymkne oka ani na 1 sekunde moze to juz uzaleznienie ale musze se etraz z tym jakos poradzic,
ja jak nie mam zakwasó na drugi dzien opo treningu to znaczy ze był zły trening:P
.rocky nie lubisz zakwasów ? dla mnie są one wyznacznikiem dobrze przeprowadzenego treningu, bez zakwasów czułbym się nieswojo, przyzwyczaiłem się do nich i lubię to uczucie :)
no lubie, ale nie po nieprzespanej nocy po ktorej byl huj z regeneracji,wtedy mam ciezar na sumieniu ze nie urosly :>
jesli dalej tak bedzie jjak jest,zdecyduje sie na terapie farmakologiczna ktora proponowal mi juz wczesniej lekarz
jak piecze to rośnie, odstawiaj te tabletki powoli bo widać, że się uzależniłeś... jeśli masz takie problemy to warto wybrać się do poradni leczenia zaburzeń snu
ja tam bym mógł spac cały czas i jak spie to mozesz koło mnie pociagiem jezdzic i mnie nie ruszy:P Ale to nie znaczy ze chodze całe dnie zamulony, tylko poprostu tak mam. A z tymi zakwasami to róznie piszą, ale ja uwazam ze zakwasy to wyznacznik tego ze miesien został zaszokowany
tu video rozmowa ze sparingpartnerem,do dzis niewiem na czym on jedzie..
[video=youtube;ClSNk2Ezd6I]http://www.youtube.com/watch?v=ClSNk2Ezd6I[/video] 3.40
on powinien miec szlaban na technologie.
zauwazylem ze plecy nie chca mi isc w szerokosc,szczegolnie dół (albo mi sie wydaje)
trening jakim jade teraz na najszersze
sciagnie drazka szeroko podchwyt 4x6-12
sciaganie wasko do klatki uchwytem tym trójkątnym 4x6-12
wioslo hantla 4x8-10
i zdjecia
[ATTACH=CONFIG]4253[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4254[/ATTACH]
ściąganie wąsko do klatki
wiosło sztangą podchwyt drugi trening nachwyt
poziome przyciąganie wąski chwyt
mc
to że chcesz poszeżyc plecy nie znaczy że wszystko musisz robić szerokim chwytem Dorian już dawno mówił że najlepszym sposobem na poszerzenie pleców jest wąski chwyt w niektórych cwiczeniach.