W martwym miałem 150,ale rzadko go cwicze,moze teraz jak uzywam storma to bedzie lepiej.
Printable View
W martwym miałem 150,ale rzadko go cwicze,moze teraz jak uzywam storma to bedzie lepiej.
Fajnie już wyglądasz ale trenuj ciężko dalej :)
Powodzenia
Nio ba,dopóki zdrowie i Bozia pozwoli;p
Wg mnie to za male masz barki i jeszcze jak bys mogl to wklej fotki plecow :mrgreen: ale za to triceps jest wypasiony :grin:
Fotki pleców tez tutaj są,a teraz wyglądam troche lepiej bo jestem od 2 tygodni na stormie i przytyłem 4 kilo:)
[b]Litwin25[/b], zapodaj fotki po kuracji :mrgreen: bedziemy mogli zobaczyc roznice
Oki,ja już widze różnice na plus po 2 tygodniach,więc może byc nieźle;p
chyba tez sobie to zjem jak ty sie po 2 tygodniach nie poznajesz :mrgreen:
Bez przesady że nie poznaje,ale te 3 kilo do przodu jednak robi wrażenie,szczególnie u kogoś kto nie moze przytyc;p
[quote]Bez przesady że nie poznaje[/quote] to byla tylko taka przenosnia :wink:
Niby tak,ale lepiej uciąc spekulacje na poczatku :wink:
zajebista klata
??Jaka klata??
pewnie zaj*bi*ta przez ta cenzure nieraz nie wiadomo co pisza powinna byc taka zaje[cenzura] i wtedy by bylo wiadomo wszystko
Po 3 tygodniach moge napisac ze:
VVaga:z 72 na 77
Biceps:z 36 na 36,7
VVięcej nie spravvdzałem,aledzisiaj mam klate z która vviąże duże nadzieje,bo tydzień temu vvziełem mimo kontuzji barku 7 razy 92,a do tej pory mój rekord na serie vvynosił 6 razy 95.Zobaczymy ok.15-tej;p
heh "co by nie straszyc" :) nie no tytuł raczej nie adekwatny do fotek :) nie ma co ... :) jest baardzo baardzo dobrze. Pozdrawiam i żeycze powodzenia w dalszych treningach :)
dlaczego twarz zaslonieta ,jakos tego nierozumie ?? :???:
jak sie pokazac to w calosci :wink:
W 2 części jest odsłonięta twarz;p.A to dlatego że jak się spinam,to robie głupie miny;p
nieprzejmuj sie ,,,ja jak ogladam pokaz kulturystow to tez jak napinaja miesnie to tez robia dziwne miny ,,,ja tez tak mam :smile: :wink:
Ale ja nie jestem kulturystą;p
ja tez niejestem . a i tak nigdy niebede mial takim atleta :wink: pozdr...
No kolo...dobrze dopracowana klata i fajnie zbudowany brzuch...popracuj jeszcze trochę, a będzie zajebiście...
...POZDRO :cool:
Spx bardzo fajnie ciezka praca zawsze popłaca :D no tylko w moim przypadku bywa inaczej mi ciężka praca nie popłaca :P ( nie mówie o siłce OFC bo na nią czasu nie mam :( ) powodzena :mrgreen:
Klatka wygląda bardzo fajnie :) Pzdr.
[b]ryan[/b] po co piszesz w tak starych tematach?? Chcesz posty nabic??
żal...
Nie myślałem ze bede dostawał wiadomości z tak starych postów:/
o kogo moje piękne oczy widzą :razz:
Wpadłem tylko na chwile, bo ciągle powiadomienia na poczte dostaje.Prosze tutaj już nie pisać bo nei moge odpoczywac w spokoju :mrgreen:
nice
[b]Litwin25[/b], jak sobie zyczysz:D temat zamkniety:D