-
No, tak liczyłem na Polaków a tu znowu dali dupy;/ OJ BĘDĄ ZMIANY!!<>:sick::sick::sick:
A tak ap ropo po co MAJEWSKI brał Dudka i dał go na ławę??;/ Majewski, patrząc na ciebie wyglądasz jak menel, ale każdy menel ma od ciebie chociaż ciut więcej rozumu!!
-
[QUOTE]Majewski, patrząc na ciebie wyglądasz jak menel, ale każdy menel ma od ciebie chociaż ciut więcej rozumu!! [/QUOTE]
hola hola kolego
-
No nie hola hola kolego, ale to co z składem zrobił Majewski to... żal.pl
Po flaszcze czystej można by lepszy ułożyć;/ Jedyne co dobrze zrobił to wywalił Krzynówka... a tak spartolił wszystko...
Ale nawet jak by wygrali to i tak by im to gówno dało bo Słowenia wygrała, więc...
Dajcie Smudę na trenera, a piłkarze NIECH PRZESTANĄ PRZEPRASZAĆ KIBICÓW A ZACZNĄ GRAĆ!!!!
-
jak długo pzpn bedzie sie jeszcze zastanawiał zanim trenerem zostanie smuta ile mozna czekac i patrzec na to jak piłkarze udaja ze graja?
-
Tak długo aż obecny PZPN nie dorobi sobie sporej emeryturki
-
ja wogule w tych chłopakach nie widze zapału do gry jakichkolwiek checi sorki ale jak bym tak pracował jak oni graja to pracodawca wyjebałby mnie na zbity pysk!!!
-
TM7 gratulacje - trafiłeś wynik :>
-
hehe dzięki
no mnie się tak samo wydaje, że im się nie chce i się nie przykładają, jak żewłakow gra w LM to się stara, a w reprezentacji udaje paralityka
teraz to już na pewno niewielu polskich kibiców przyjdzie na następny mecz, dobrze by było jak by na ligowe jeszcze przestali chodzić i zrujnować tych leśnych dziadków do reszty
-
Nie no, wiadomo, że się nie zgodzę.
Np. taki Lech Poznań, na którego przychodzi najwięcej kibiców w tamtym sezonie był rewelacją polskiej ligi i pucharu uefa. Widać, że gdyby nie doping kibiców Lech by tak dobrze nie grał.
W tym sezonie idzie im trochę gorzej, ale to podobno wina trenera heh z resztą mimo tej słabszej postawy, kibiców na trybunach nie brakuje :silenced:
-
Przecież nie będą puste stadiony do końca świata, w końcu PZPN-owi się skończą pieniądze i zniknie, wtedy będzie można tworzyć polską piłkę od podstaw bez tych złodziei. W jednym kraju już była taka akcja i zakończyła się powodzeniem. Władze UEFA przeszkadzają nam w rozwiązaniu tej sytuacji, bo było już interwencja rządu, wprowadzony został kurator i nie mieli już tak wesoło.
-
W jakim kraju już była taka akcja? We Włoszech, po aferze calciopoli?
-
Nie. Nie pamiętam dokładnie. Słyszałem w tv, albo gdzieś czytałem. Serbia czy coś w tym stylu. Jakiś kraj z tamtego rejonu.
-
[URL]http://www.maxior.pl/film/134840/Akcja_Pusty_Stadion[/URL]
Ja osobiście nie wiem czy to dobre czy nie...;/
PZPN to nie piłkarze... ja osobiście zrobił bym wielkie zebranie i pod budynek PZPN i lecą POMIDORY, JAJA, KAMIENIE ITP....
Wkurza mnie to, że piłkarzom się nie chce, ale to nie lepiej iść na stadion i śpiewać, żeby się postarali i bronili honoru a nie ( Je..bać PZPN!! ITP)...
-
dzisiaj wygrają ! Gadałem z Majewskim :P
-
mecz o honor.. to bedzie 3-0 dla nas;)
-
Mam nadzieje ze Dudu będzie bronił:D
-
0-1 ładne dno, no starali się wczoraj trochę ale strzelali nie do tej bramki co trzeba, nie pomógł nawet bramkarz Realu Madryt B, w 3 minucie leżał i kwiczał zastanawiając się czemu jego koledzy pomylili bramki, w sumie w tych eliminacjach zdobyliśmy 11 pkt, 6 z nich się nie liczy bo były to mecze z San Marino, jeszcze jeden mecz z nich był wygrany fartem, tak to jedna wygrana z Czechami i jeden remis, żal, to że wczoraj się starali coś zagrać pokazuje że jeszcze nie wszystko stracone jeśli będą się starać, a nie tak jak Żewłakow że w lidze greckiej i LM gryzie trawnik, a w reprezentacji nie chce mu się dobiec do piłki notorycznie zawalając bramki, potrzebny jest trener który wybierze młodych ludzi którym się chce grać
podejrzewam, że gdybyśmy wczoraj grali z Irlandią, której piłkarze są bardzo mocni fizycznie, to nic byśmy nie zdziałali w tych warunkach i znowu stworzylibyśmy sobie ze 2 sytuacje do oddania jakiegokolwiek strzału z bliższej odległości niż 20 metrów, a tak to możemy mówić, że mimo wszystko byliśmy lepszym zespołem i trochę się staraliśmy...
-
[url]http://www.sport.pl/sport/1,65025,7151401,Z_kim_na_Euro_2012__Defensywna_czarna_dziura.html[/url]
-
-
Jak nie ma dobrego systemu szkolenia to co się dziwić, że nie ma kto grać.
Sam fakt, że Klose i Podolski mimo tego, że grają dla reprezentacji Niemiec pochodzą z Polski świadczy o tym, że nie jesteśmy narodem który jest ułomny w tym sporcie, tylko źle są szkoleni młodzi piłkarze. Nikt chyba nie ma wątpliwości, że gdyby Ci dwaj zawodnicy zostali w Polsce to nigdy nie osiągnęliby takiego poziomu.
Pieniądze są w polskiej piłce tylko rozpływają się po kieszeniach, a nie są dobrze inwestowane. Budowane są stadiony itd. Dla jakiej innej dziedziny sportu jest tyle robione co dla piłki nożnej. Lekka atletyka jest na niezłym poziomie a bida straszna, nie mają gdzie trenować. Gdyby nie było pieniędzy to by nie było PZPN w takiej formie jaka jest obecnie. Wiadomo, że tam gdzie najwięcej pieniędzy, tam najwięcej złodziei i oni są tego najlepszym przykładem. Engel, Piechniczek... ludzie bez honoru, nie potrafią odejść i pokazać że mają chociaż jaja, bo resztek godności to już i tak nie zachowają. O Lacie to nawet nie mówię bo to jest burak, nie nadaje się do kierowania czymkolwiek.
-
1. Cały nasz skład jest ułomny i tyle (oprócz Boruc'a, któremu poziom niestety spada poprzez takich kolegów-padalców z drużyny). Albo sport albo picie, a oni by chcieli i chlać po każdej wygranej i zwyciężać. Pamiętacie wygraną z Norwegią? A później ta porażka z Białorusią. Pomijam wszelkie brudy jakie wychodziły przy Euro2008 na wyjeździe. Jak nasi się przygotowują do meczu i co robią między meczami.
2. O PZPN'ie wyrażam się podobnie. Rozpier**** tę instytucję a pieniądze zainwestować w siatkę. Lepiej na tym wyjdziemy.
3.Nasi kibice są również do d***, bo jakby mieli jaja i się zjednoczyli i pozbawili PZPN sponsorów (polecam obejrzeć wiadomości TVP bodajże po meczu ze Słowacją) np. poprzez całkowity brak zainteresowania i nie chodzeniem na stadiony, to by taki prymityw Lato to odczuł. BZ WBK już się wycofał.
Posłuchajcie sobie wypowiedzi Leo po tym, jak został zdjęty w prostacki sposób przez Lato. To są jak quasi-członkowie PZPR, twardogłowe betony niezdolne przeprowadzić jakichkolwiek głębszych reform w piłce, bo trzeba by było oddać część koryta.
-
Im jest tak ciężko przeprowadzić jakieś reformy, jak władzy komunistycznej byłego ZSRR.
-
Smuda będzie prawdopodobnie trenerem reprezentacji, cieszycie się ?? hehe
Jednak coś dał ten protest kibiców, wystraszyli się trochę, bo długo by tak nie pociągli.
Teraz jak będzie im dobrze szło, to będą udawać, że się cieszą, a jak coś nie pójdzie to psy będą na nim wieszać.
-
-
niestety... :/ w środę może będzie lepiej
-
ale i tak moim zdaniem było lepiej niż ostatnimi czasy :) Peszko ehhhhhh.......:(
-
podpalić yebany PZPN i gasić benzyną!!!!!!!!!!!!!!!!
a naszych kopaczy piłki (bo piłkarzami tych pier****ch ochlejtusów nie nazwę) na leczenie! wstyd mi po prostu, za nich wszystkich mi wstyd!
elo
-
ogolnie ladnie grali z Rumunami. Boisko tez bylo koszmarne wiec i bledy byly
-
-
Która jest w remoncie! :twisted:
-
[QUOTE=Narg;286439]Która jest w remoncie! :twisted:[/QUOTE]
Kolejne mistrzowskie zagranie PZPNu :evil:
Jak im nie wstyd poszczać piłkarzy na takie boisko.
To że gówno ich obchodzi Polska piłka i liczy się ich kieszeń to każdy wie ale mogli by chociaż ogarnąć podstawowe sprawy :errf:
-
Posty na temat obstawiania meczy przeniosłem tutaj :
[url]http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=23614[/url]
-
Co myślicie o Sebastianie Boenischu ? Czy byłby wzmocnieniem dla naszej reprezentacji ?
Ja uważam, że to dobry pomysł, żeby dla nas grał, ale Niemcom się już coś nie podoba...
-
raczej pojedynczy zawodnik nic nie zmieni :)
-
[QUOTE=STINGER;286887]raczej pojedynczy zawodnik nic nie zmieni :)[/QUOTE]
dokladnie...
to tego dochodzi fakt ze Polskę raczej stawia na 2 miejscu,
"jak mi nie wyjdzie w Niemczech będę grał dla Polski" - niezbyt mnie to przekonuje, albo się chce albo nie.
Jak ma dla nas występować tylko dlatego ze w Niemczech mu nie wyszło to ja bym mu podziękował :) .
-
zgermanizowany człowiek...
-
ja mówie Boenischowi NIE podobnie jak tej reszcie podrobionych szwabów i zdrajców!!! na szkopska reprezentacje jest zbyt cienki to tu sie pcha łaskawca !!!
-
w sumie jest to człowiek który Niemcom zawdzięcza to kim jest i na jakim poziomie gra (w Polsce raczej by tak wysoko nie zaszedł) wiec dlaczego mielisbysmy im zabierać kogoś kogo oni stworzyli, z drugiej strony patrząc przez pryzmat 2 wojny - taki Boenish to jest nic :D
-
to pokazuje jak beznadziejny jest poziom szkolenia w Polsce
-
poziom słaby ale zapału i chęci też nie widać u młodych ludzi!!!