Podziwiam Mariusza chociaz osobiscie preferuje kulturystow niz strong-menow.
Printable View
Podziwiam Mariusza chociaz osobiscie preferuje kulturystow niz strong-menow.
Pudzian spoko chłop
jak dla mnie Mariusz jest już przereklamowany. i też nie zabardzo za nim przepadam...
pudzian musiał brac w młodoci sterydy he ale to moje przypuszcenia
wczesniej brał a teraz już na sucho jedzie?
Kiedyś brał teraz bierze i będzie brał bo to już jest jakby konieczność:/ Jest moim idolem, jest prawdziwym wojownikiem! Nie da sie byle komu:]
a jednak
byle strażak go pokonał :mrgreen:
byle strazak sie ma czym chwalic...gdyby pudzian byl w formie to napewno by wygral... :grin:
Jak to go jakiś Strażak pokonał ?? wyjaśnijcie mi to :mrgreen:
[b]grzesiek k[/b], nie wiesz kto jest aktualnym mistrzem świata w strongach
No ja tez niewiem??
obecnym mistrzem świata jest Phil Pfister
Pudzian ma 2 miejsce
[b]marcinczwa[/b], jestes pewny ?
w konkursie jest drugi
a w mistrzostwach 1 chyba le nie jestem pewien a ty jestes?sory za zamieszanie
strażak go pokonał
w ostatnich konkurencjach
w ostatniej konkurencji(kule) pokonał Mariusza, który miał przewagę tylko 0.5pkt przed tą konkurencją i wygrał zawody(Phil Pfister)
no a wcześniej pokonał go bodajże w przeciąganiu tira
acha no wiem bo oglądałem te zawody na TVN pamiętam tak pokonał go w Tirze i w Kulach szkoda ja lubię Pudziana :grin:
chyba te zawody nie były jeszcze pokazywane w TVN
[quote=sławo]chyba te zawody nie były jeszcze pokazywane w TVN[/quote]
Były tydzień temu
Pudzian jest niezłym koksem ale niepotrzebnie zajmuje sie muzyka.
No muzyka mu faktycznie nie wychodzi.
Osobiście nic do niego nie mam.
Wielki RESPECT tylko... :)
Coz przynajmniej sie stara być muzykalny, niestety, checi to jednak za mało..<lol2>:)
Ale dryg do sportu to ma.. Przynajmniej do WSM..^^ Temu nikt nie zaprzeczy:) W ogole, coraz wiecej ostatnio polacy osiagaja nie? Mamy coraz lepszych sportowców, przynajmniej w nie ktorych dyscyplinach:)
Wkońcu na kotletach wychowani to musza być najlepsi :D
Noo ja to tylko kotlety kiedyś jadałem, potrafiłem cały dzień schabowe jeść, a w Mcdonaldzie 3 BIGMACki z podwojnym kotletem.
Witam wszystkich ,ponoc dzisiaj w dzien dobry tvn byl Mariusz Pudzianowski - niestety nie mialem przyjemnosci ogladac lecz ktos mi powiedzial ze Mariusz bardzo schudl i ponoc rzucil pakowanie(?). Jeżeli ktos to oglądal lub wie cos na ten temat to prosze o odpowiedz.
[quote=Ariellka;61842]Mamy coraz lepszych sportowców, przynajmniej w nie ktorych dyscyplinach:)[/quote]
Pływaków na dopingu. :D
Nie no joke. Niewiadomo, bo to oskrazenia innych krajow. Bo gul im skoczyl ze wygrywamy to cos musieli wymyslec.
Pudzian przestal cwiczyc razem z bratem ma zamiar dawac koncerty (PUDZIAN BAND) maja tez jezdzic po zabawach i innych imprezach i rozbawiac gosci na parkiecie, Pudzian mial tez wypadek (ciezarek wpadl mu na glowe) lezal w szpitalu, ale juz jest dobrze dopadł sie keeborda i cwiczy solówki.
ma ktoś może jakieś tapetki z Pudzianem?? :P
Kiedys był na czateri Mariusz i gadał z moja kumpela. Mówił cos o bandzie płycie i ze jakies szkołe otwiera dla komandosów czy co umówic sie chciał hłe hłe fajny chopok jest
TVN potwierdza - Mariusz Pudzianowski wystąpi w 7. edycji Tańca z gwiazdami.
- To będzie superzabawa, co nie oznacza, że nie będę tego wszystkiego traktował bardzo poważnie. Wręcz przeciwnie! Tak jak we wszystkim, tak i tu dołożę wszelkich starań, by wypaść bardzo dobrze - zdradza "Super Expressowi" Mariusz Pudzianowski. - Na początku może i będą się ze mnie śmiać, ale ja naprawdę pokażę, że potrafię zatańczyć - mówi.
Pudzianowski będzie trenował w Warszawie, w specjalnie wynajętej sali. Zaczyna już w tym tygodniu. Nie wiadomo jeszcze, kto będzie jego partnerką.
Siódma edycja tanecznego show rozpocznie się wiosną.
Jestem od lat związany z telewizją TVN, która pokazuje moje zmagania z najlepszymi strongmanami. Szefowie stacji uznali, że nie oddadzą mnie konkurencji, czyli telewizji publicznej i zaproponowali udział w "Tańcu z gwiazdami" - tłumaczy Mariusz fakt, że dla Tańca z gwiazdami zrezygnował z udziału w Gwiazdy tańczą na lodzie. Pomysł wydał mi się znakomity i kupiłem go natychmiast.
Trening taneczny to będzie miły przerywnik w moich przygotowaniach do sezonu. Chcę być pierwszym z kolei, który pięć razy zdobył miano najsilniejszego człowieka świata.
Powodzenia Mariusz bededziemy wysylac smsy pozdro
hehehe ciekawie bedzie wygladal tanczacy wielkolud :D mam nadzieje ze wygra :)
a przedewszystkim ze wygra ten 5 razy strongmanow. ciekawe czy jesli wygra to dalej bedzie startowal
a M. Pudzianowski dwa albo trzy lata temu bral udzial w konkursie który odbywal sie w mojej miejscowosci :D mam nawet 3 foty z nim :D:D:D
hehe
Mój kumpel spotkał go na stacji benzynowej jak tankował swojego merola i też ma z nim zdjęcia :P
[quote=VegetaSSJ3;89544]TVN potwierdza - Mariusz Pudzianowski wystąpi w 7. edycji Tańca z gwiazdami.
- To będzie superzabawa, co nie oznacza, że nie będę tego wszystkiego traktował bardzo poważnie. Wręcz przeciwnie! Tak jak we wszystkim, tak i tu dołożę wszelkich starań, by wypaść bardzo dobrze - zdradza "Super Expressowi" Mariusz Pudzianowski. - Na początku może i będą się ze mnie śmiać, ale ja naprawdę pokażę, że potrafię zatańczyć - mówi.
Pudzianowski będzie trenował w Warszawie, w specjalnie wynajętej sali. Zaczyna już w tym tygodniu. Nie wiadomo jeszcze, kto będzie jego partnerką.
Siódma edycja tanecznego show rozpocznie się wiosną.
Jestem od lat związany z telewizją TVN, która pokazuje moje zmagania z najlepszymi strongmanami. Szefowie stacji uznali, że nie oddadzą mnie konkurencji, czyli telewizji publicznej i zaproponowali udział w "Tańcu z gwiazdami" - tłumaczy Mariusz fakt, że dla Tańca z gwiazdami zrezygnował z udziału w Gwiazdy tańczą na lodzie. Pomysł wydał mi się znakomity i kupiłem go natychmiast.
Trening taneczny to będzie miły przerywnik w moich przygotowaniach do sezonu. Chcę być pierwszym z kolei, który pięć razy zdobył miano najsilniejszego człowieka świata.
Powodzenia Mariusz bededziemy wysylac smsy pozdro[/quote]
no wkoncu jakas gwiazda w tym programie...
zeby to w miare normalnie wygladalo to jego partnerka bedzie musiala miec ze 45 w lapie i w nodze jakies 65:P:P:P
zobaczymy jak beda czaskac piruety:D
hehe muszę to zobaczyć jak ten "wielkolud" będzie wywijał :P
Musze doladowac konto i bede wysylal na niego smsy he he
hehe[B] vegeta [/B]chcesz żeby pudzian jak najdłużej został.
I tak na pewno długo będzie tam występował żeby była większa oglądalność o to sie nie martwcie:p
Wiem ze dlugo pociagnie tam w tym programie bo jest slawny i duzy i ludzie beda na niego glosowac w tym ja he he
Pudzian jest zajebisty.. i zawsze w zawodach robi to dla kibicow :D juz sobie go wyobrazam w Tancu z Gwiazdami xD zobaczymy jak potrafi tanczyc bo to ze podnosi tony to juz wiemy xD :D