biegac lepiej rano jesli chcesz spalic tkanke tluszczoea poniewaz jak zjesz sniadanie to energia na bieganie pujdize ze sniadania a nie a tluszczu odlozonego na brzuchu i w innych miejscach
Printable View
biegac lepiej rano jesli chcesz spalic tkanke tluszczoea poniewaz jak zjesz sniadanie to energia na bieganie pujdize ze sniadania a nie a tluszczu odlozonego na brzuchu i w innych miejscach
ja bym polecal najlepiej rowerek i duzo biegania i przy okazji sie wyrobi miesnie nog :) ktore oczywiscie takze sa potrzebne...
Ja zamierzam w niedalekiej przyszłości co rano biegać i jeździć na rowerze.Kiedyś ćwiczylem na siłce ale ze względu na zdrowie narazie się wstrzymałem od ćwiczeń.Ale chciałbym się poradzić jeśli chodzi o biegi.Ile na początek jest najlepiej dziennie pobiegać oraz jakie można przed biegiem wziąść zdrowe odżywki??
ale powiedz w jakim celu miały by te odrzywki być
Do spalania tłuszczu oraz do złapania dobrej formy
np. l karnityna powoduje spalanie tłuszczu i daje wytrzymałośc
czy pas neopranowy zwiększa spalnie tłuszczu??? bardzo mnie to intersuje bo chce zgubić brzuszek
coś tam daje ale nie licz na niego za bardzo
L Karnityna hmmmm bo sama karnityna też chyba jest dobra?? ja się na tym nie znam ale czy przy każdym naprzykład biegu lub jazdy na rowerze trzeba brać?? a czy jest też coś takiego jak L-Kreatyna??
nie ma takiego czegas jak L-kreatyna ja nie slyszalem o takim czyms