no to mozna sprobowac
ale w jakim dziale i jaki tytul?
Printable View
no to mozna sprobowac
ale w jakim dziale i jaki tytul?
W kazdym dziale...
Dzial dieta - temat ulozcie mi diete
Dzial suple - co mam brac
itd itp...
PS. Maly OT widzieliscie dosatwe towaru w pakernia.pl?? Chyba skocze sobie na bank:]
Najpierw powinieneś pomyśleć o ułożeniu sobie diety, ponieważ yest to rzecz najważniejsza. Nie pamiętam czyje to słowa (respect dla autora :mrgreen: ), ale warto ye teraz przytoczyć: "dieta to cegły, a odżywki to zaprawa". I tego trzeba się trzymać. Kiedy ya zaczynałem pakować to przez pierwszy rok robiłem tylko pompki, a do dyspozycji miałem jedynie parę 4 oraz 2,5 kilogramowych hantli i wykonując najprostsze ćwiczenia osiągnąłem to, czego nie da żadna odżywka. Na początku powinno się przyzwyczaić organizm do wysiłku fizycznego i opanować wykonywanie ćwiczeń pod względem technicznym, a dopiero później myśleć o wspomaganiu suplami...taka progresja... :)
[quote]W kazdym dziale...
Dzial dieta - temat ulozcie mi diete
Dzial suple - co mam brac
itd itp...[/quote]bez sensu... wtedy co druga osoba bedzie szla na latwizne i pisala w takim temacie: ulozcie mi diete :|
[quote=Jose]bez sensu... wtedy co druga osoba bedzie szla na latwizne i pisala w takim temacie: ulozcie mi diete :|[/quote]
nie ma takiego czegos ulozcie mi diete, na forum oceniamy diety oraz proponujemy/sugerujemy co zmienic w diecie itd, a nie układamy gotowych diet...
no wiec takie tematy sa zbedne...
a posty ulozcie mi diete itd to po prostu wrzucajmy do kosza i zapraszajmy uzytkonikow do ulozenia czegos samemu ;]
[b]Jose[/b], dokładnie
.......
hihi znalazłem tutaj swoje stare konto i przez przypadek odświeżyłem ten temat, proszę o jego zamknięcie. pozdrawiam