gratulacje Sylwka :smile:
teraz tylko jakiś konkursik zorganizuj :lol:
Printable View
gratulacje Sylwka :smile:
teraz tylko jakiś konkursik zorganizuj :lol:
Hehe.. ;) A to juz mam zadanie wyznaczone, tak?? :D Oki, ale nagrody sponsoruje sklep pakernia.pl!! :mrgreen: Za pierwsze miejsce wycieczka, za drugie komputer, a za trzecie roczny zapas odzywek :D :lol: lub wymiana na gotowke :lol: Zaraz sie jakis konkursik zrobi i bedzie gicik :)
nie ja tu jestem od wyznaczania zadań :razz:
tak pytalaś o te konkursy, że myślalam, ze jak już zostalaś modem to od tego zaczniesz :lol:
:P oki, to ja sie zaczne zastanawiac na jakims ;) pozdro :)
To jak będzie z tym konkursem :D Chętnie bym sobie pojechała na jakies wczasy z Jose :P
Hehe.. ;) Tez bym gdzies pojechala.. z Jose :lol: No caly czas mysle.. Tylko nic mi do glowy na razie nie przychodzi.. :| Ale jak co, to dam znac ;)
[quote=sylwka] Tez bym gdzies pojechala.. z Jose [/quote]
ale sobie nie pojedziesz...
Ojej.. tak sobie zazartowalam :P A wlasnie mi doradzil kumpel, zeby zrobic konkurs na najlepszego strongmana.. chłopaki by wklejali foty, a dziewczyny by ocenialy.. :) Ale na forum sa ze 4 dziewczyny.. wiec chyba nie przejdzie ;)
A dla kogo będą nagrody :mrgreen: Jak dla kobiet to się zgadzam na taki konkursik :P
No nagrody beda dla mezczyzn.. Chyba, ze beda chcieli oddac nagrody dziewczynom :D