-
ja Ci polecam metke polską...nie bedziesz miał chociaż skutków ubocznych tak jak po ruskiej.Polska metka jest tania i mozna ją bez problemu załatwić.Na ochrone komplet witaminy B i jakieś tabletki ale to juz pytanie do kogoś kto wie więcej o ochronie.
-
Tak właśnie myślałem że lepsza bedzie polska. Mam juz witaminki na ochrone diete itrening potem kreatyne na utrzymanie i dalszy trening tylko ze regeneracyjny oraz dalsza dieta :) dziekuje za Waszą pomoc pozdrawiam ;)
-
ta metka moze byc felerna!!!!sprobuj jako jest twardosc tabletki!jesli rozsypie ci sie w palcach po zgniecieniu to masz jakis wynalazek wlasnej produkcji!!!ta metka o ktorej piszerz jesi dobrze rozxumiem to nawet nazwy firny nie ma na opakowaniu a to jest podejrzana sprawa!polska jeszcze raz polska jak chcesz brac metke!!!!kretka po cyklu a w trakcie musi byc duzo bialka dobrej jakosci!!!!jesli juz decydujesz sie na koks to bierz go z odzywkami!!!i bcca to podstawa ,glutamina tez. wiara robi blad czesto podstawowy blad wali koks i nic wiecej!!!a przeciez im wiecej na koksie bedziesz jadl bialko i weglo to wieksza nastapi synteza (miesnie) :lol: oh te miesnie
-
Tabletki są twarde nierozsypuja sie w rekach wszystkie som takie same pojemniczek byl zamkniety dopiero ja go otworzylem a w srodku byl wacik wepchniety zeby tabletki sie niepolamaly chyba :P zapach tak jakby acetonem :/ na spodzie pojemniczka pisze Skanbech....... POzdrawiam
-
metanabol jest dobry z tego co go opisujesz tez tkai miałem a co to za tekst nie pamietma kto go napisał ta metka jest na bank ferelna chyba masz dila który robi z ciebie frajera "najlepsza polska metka" meta to meta nie wazne jaka grunt to miec dobre źródło a nie jakiegos kolege kolegi :)