Powiedz, czy oprócz HMB bierzesz jakieś inne suple.
Tak się stało po pierwszej dawce HMB?
Printable View
Powiedz, czy oprócz HMB bierzesz jakieś inne suple.
Tak się stało po pierwszej dawce HMB?
No też mnie to ciekawi...ja juz z 4 miechy wcinam hmb z fitmaxa o jeszcze wiekszym stezeniu i jakos mi nic takiego sie nie dzieje...Skad masz to hmb?
A moze jedziesz jeszcze na jakims spalaczu?moze jakis mocny buzer przedtreningowy?
Ja biorę HMB praktycznie od listopada - z miesięczną przerwą w okolicach lutego. Brałem HMBolon Olimpu (ten z jabłczanem kreatyny), a obecnie biorę HMB z Hi-Teca. HMB Mega Caps nie próbowałem, ale żadnych skutków ubocznych u siebie po zażywaniu HMB -a biorę 6 miesięcy - nie zauważyłem. Przyczyny Twojego osłabienia mogą być różne i nie musi być to wprost związane z braniem HMB.
1. Może zjadłeś coś szkodliwego rano?
2 Dajesz organizmowi odpocząć i czy śpisz odpowiednią ilość godzin?
3. Pijesz kawę? Jeśli tak, to w jakich ilościach?
4. Jakie suplementy zażywasz równolegle do HMB? Może ich kombinacja Ci zaszkodziła?
itd., itd.
Wstrzymajmy się na razie co do opinii nt. HMB, a poczekajmy na diagnozę lekarza.
Jakiej firmy HMB i jak z testow kardiologicznych wynikło że jesteś na koksie??
Głównie interesuje mnei firma!!
Jedyne co mi przychodzi o głowy to zanieczyszczenie HMB bo innej możliwości nie widze. To jest metabolit leucyny.
Istotne jest też jak długo treniujesz i czy masz problemy z ciśnieneim . To tak ode mnie.
Trzeba patrzec szeroko
Zastanowic sie co sie przyjmowalo w ostatnich dwuch tygodniach w jakich stezeniach
przyczyny moga byc naprawde rozne
najlepiej dac zbadac to co sie przyjmowalo jesli ma sie powazne watpliwosci
co do hmb - wg mnie to bezuzyteczny srodek poniewaz znacznie bardziej wplywa na caly organizm a niezeli bezposrednio na miesnie
Jeszcze dodam od siebie, że miałem robione pełne badanie krwi wraz z poszczególnymi hormonami (taka polityka firmy w której pracuję) z 3 tygodnie temu i jestem zdrowy jak niemowlak :))))
szymonster czekaj na wyniki i nie podniecaj sie tak dopóki nie znasz przyczyny...
j/w trzeba patrzec duzo szerzej i to hmb nie musi byc niczemu winne
jakie badania miales robione?
acha sprawdzałeś termin przydatności do spożycia na tym hmb???
Koti, moge sie zalozyc ze nie pijesz wystarczajaca ilosc wody.
[QUOTE=koti88;8415]Witam
Przyjmuje HMB 1250 od 3 tygodni. do tej pory wszystko było oki ale od 3 dni zaj.........cie mnie boli głowa. Czy może to byc spowodowane przyjmowanie HMB. Dodam ze biore ją 3 razy dziennie. Aha wcześniej ograniczałem kawe a teraz wypijam dwie dziennie bo mam sporo egzaminow i do późna sie ucze.
prosze o opinie
[IMG]http://img257.imageshack.us/img257/1013/vlepka44ub.gif[/IMG][/QUOTE]
Nie od HMB jedyny efekt uboczny to,że odbijało mi się starymi kapciami ;)
[quote=kowalx;228180]nie od hmb jedyny efekt uboczny to,że odbijało mi się starymi kapciami ;)[/quote]
04-06-06, 19:15