-
jest niezwykle potrzebny snuje sie po boisku nieraz deprymuje zawodnikow przeciwnej druzyny ale kopie smiesznie pilke i oni sie smieja i nasi akcje przeprowadzaja wtedy!! jest nominalnym napastnikiem. jest naszym asem w rekawie!! kabaret mamy w polityce to i w pilce bedzie... caly swiat sie smieje
-
on strasznie zamula przeciwników, stara sie ich uspic, ptrzyzwyczaja i rozsmiesza ich swoim stylem a pozniej Zurawski ma miejsce na ataki bo oni zamuleni jego grą zwalniaja HAHAHA on jest katastrofalny
-
zebyscie sie nie zdziwili jak strzeli kilka bramek na mundialu !
moim zdaniem jest to zawodnik z duzym potencjalem jednak ostatnio cos go nie pokazuje ale przypomnijcie sobie jak gral jeszcze w groclinie jaka technike prezentowal... to samo w derby county byl najlepszym ich zawodnikiem !
a teraz porownajcie franka ktory przez ponad pol roku bramki w wolverhmapton nie umie strzelic...
tyle na ten temat...
-
no on ma tylko szczescie poprostu, a Franek nie ma formy i tyle na ten temat ich 2 razym polaczyc i nie dorownuja Saganowi czy Niedzielanowi ale coz decyzja Janasa
-
no co do sagana to roznie z nim bywa w reprezentacji az tak nigdy nie blysnal...
ale co do niedzielana to takze popieram szkoda go bo to jest zawodnik ktory jak sie zmobilizuje to jest w stanie wiele osiagnac...
-
nie rozumiem tych powołan :( Rasiak pol sezonu na ławce pozniej 4 gole, Brozek cały sezon w cieniu Piechny i nie za wiele nastrzelał w polskiej lidze i to wlasnie liga POLSKA wiec nie jest poziom wysoki a Sagan czy Niedzielan byli w swoich klubach zawodnikami przodujacymy a Portugalia czy Holandia to juz cos :D:D wiec Janasa nigdy nie zrozumie tym bardziej ze obaj byli w dosc wysokiej formie
-
ja jestem z kielc i tym bardziej zaluje ze piechna niezostal powolany.... gral bardzo dobrze niejst najskuteczniejszym strzelcem od ligi okregowej ale dalej jest w cieniu...
-
A ja jestem z Błaszek i tym bardziej zaluje,ze Kaczmarek nie zostal powolany.... :mrgreen:
-
No i się zaczęlo :mrgreen:
-
No zaczelo sie,... Ale nie za dobrze.. ;/ Sądzę, że będzie remis :D