a słyszałeś pojęcie zatyrać się? nie dasz rady dwóch tych treningów, po za tym łapką sie nieproporcjonalnie do reszty rozwija przy tym treningu
Printable View
a słyszałeś pojęcie zatyrać się? nie dasz rady dwóch tych treningów, po za tym łapką sie nieproporcjonalnie do reszty rozwija przy tym treningu
[quote=(...)]po za tym łapką sie nieproporcjonalnie do reszty rozwija przy tym treningu[/quote][quote=Raziel]Czytając ten artykuł odłóż na bok wszystkie marzenia o symetrii.[/quote]
Ale [b]Pudzian[/b] chyba wie, że to trening dla zaawansowanych, bo dla początkujących może przynieść odwrotny efekt - spalenie mięśnia.
[quote=(...)]a słyszałeś pojęcie zatyrać się? nie dasz rady dwóch tych treningów, po za tym łapką sie nieproporcjonalnie do reszty rozwija przy tym treningu[/quote]
nie wiem jak sie mozna zatyrac przy takim treningu??
moze jak jestes początkującym to jest meczący taki trening??
ja moze nie jestem jakims doswiadczonym ale dla mnie to nie jest ciezki trening, powiem ci ze ten trening na klate nie jest wogule męczący tylko 5 min i co 5 dni a armagedon to moze nie jest to jakis lekki trening ale da sie wytzrymac napewno w sumie to tylko 24 serie na CAŁE RĘCE w sumie, tylko ze dwa razy w tygodniu, a po drugie chce sie troche pomeczyc nic nie ma w zyciu za darmo.
[quote=sofok666]Ale Pudzian chyba wie, że to trening dla zaawansowanych, bo dla początkujących może przynieść odwrotny efekt - spalenie mięśnia.[/quote]
no tak
jeśli ćwiczę 5 miesięcy to moge stosować ten trening??
stosowac pewno ze mozesz!!:D tylko to nie ebdzie mailo sensu:)
czemu nie będzie miało sensu??
możesz spróbować, ale ten trening jest dla osób, które maja już wiekszy staż - tobie wystarczy zwykły trening na mase ew. zrób sobie priorytet 1 miesiac na bica potem miecha na trica itd. też będa efekty, a po tym treningu to żeczywiście możesz zrobić więcej złego niż dobrego, ale gdybyś go spróbował to zdaj relacje pozdro
to jest trening dla bardzo zaawansowanych
Mam pytanie takie banalne:
Jak ćwiczy sie : Mięśnie ramienne Uginanie ramion nachwytem ??Podajcie przyklad z sztanga i hantlami...
A ten ARMAGEDDON to sie cwiczy tak z seriami:Ze 3 serie pod rzad tricepsy a potem 3 tricepsy itp tak jak pisze CZY 1 seria triceps 1 seria biceps itd???
i jeszcze
Ile ćwiczy sie 1 tabele a ile 2 ???Bo razem to wiem 8 tygodni ale jak to podzielic te tabele..