Nigdy nie sądziłem że mógł tak kiedyś wyglądać, naprawde świetne łapki i klata, szkoda że niema zdjęcia z tamtych czasów bez koszulki. Teraz irek jest już zbyt zalany i nie robi takiego wrażenia ale i tak szczunek dla niego :smile:
Printable View
Nigdy nie sądziłem że mógł tak kiedyś wyglądać, naprawde świetne łapki i klata, szkoda że niema zdjęcia z tamtych czasów bez koszulki. Teraz irek jest już zbyt zalany i nie robi takiego wrażenia ale i tak szczunek dla niego :smile:
MOJ ULUBIENIEC ON BYŁ BEDZIE ZAJEBISTY KAWAL BYDLAKA Z NIEGO
Wielki jest
wielki to malo owiedziane widzialem go na wlasne oczy to kawal masy jego lapa to monstrum i ma zajebiste poczucie humoru a kulturysta tez byl niezlym ale srtongmen mu bardzei pasuja jakps tak moim skromnym zdaniem prawdziwy nedzwiedz
ostatnimi laty nękają go kontuzje :neutral:
no niestey kontuzje sie go czepily niesamowicie z jednej sie wykuruje to w druga wadnie
CZY WIDZIELIśCIE U JAIEGOś STRONGA TAKIE UDA JAKIE MA OBECNIE KURAś. DLA MNIE SZOK 82CM W UDZIE.SZACUNEK
no koleś niezły, co do kasy to chyba więcej biorą za reklamy niz za zawody strongmen
Nie moge uwierzyc ze Kuras tak wygladal, wielki szacunek dla niego, jest wielki
Respect dla niego...zdecydowanie jeden z największych strong-man'ów! Czasami spotykam go w sklepie sportowym...