Moge objąć stanowisko moda w suplach. Znajomosc tematu duza. Działam na równiez na innym forum :)
Printable View
Moge objąć stanowisko moda w suplach. Znajomosc tematu duza. Działam na równiez na innym forum :)
chęci są ale jakieś materiały by sie przydało przygotowac i troche się wykazać
materiały powinni aktywni userzy tworzyc anie modzi na siłe. modzi sa od moderowania a nie tworzenia ,zle mowie??:>
na forum moim zdaniem juz sie bajzel robi. np ktos w dietach pisze co zrobic zeby schudnac i dostaje odpowiedz zeby robic a6w albo kupic fatburnera;/
co poradzisz modzi od tego sa zeby to przeniesc
to by trzeba coś zrobic zeby zmienić sytuacje na forum
voldemort zazwyczaj zwykli userzy nie maja jakiejs dużej wiedzy i jak oni mają pisac fajne arty?
można w kazdym dziale dac osoby/osobe zajmującą się tylko porzadkiem
osoby z wiedzą nie powinny sie zajmowac takimi rzeczami jak usuwanie/przenoszenie tematów
[quote]można w kazdym dziale dac osoby/osobe zajmującą się tylko porzadkiem
osoby z wiedzą nie powinny sie zajmowac takimi rzeczami jak usuwanie/przenoszenie tematów[/quote]
po co przeciez oni wlasnie najlepieiej wiedza co maja usunac co im nie pasuje w ich dziale
Dokładnie fishe masz racje kto inny ma wiedziec gdzie i co przenieść jak nie modzi. Dajcie komuś kto sie nie zna na rzeczy coś przenosić to dopiero bedzie bajzel. Pozdrawiam
znajomość tematu mam, forum też mam :twisted: czekam na pozytywną opinię glównodowodzącego :mrgreen:
aha... szczególów nie podalem, bo balem się kryptoreklamy, ale są dostępne dla zainteresowanych :lol:
pozdro
Jeśli chodzi o dodatkowych to zależy na jakim dziale bo na dopingu nie widze takiej potrzeby, jest tam kilka tematów na dzień i wszystko jest pod całkowitą kontrolą. :wink:
sorki... chyba wlazlem w "g"... :twisted: mnie nie zależy na żadnym konkretnym temacie... jestem laikonikiem :razz: ale polecam się na przyszlość ;D
aha... mój problem polega na tym, że shitu nie polecam :lol: