-
skoro dla nie go niezdrowe to niech nie je... nikt mu nie karze. Trzeba pamiętać że naturalne możliwości po jakimś czasie kończą się a wtedu trzeba sięgnąc po mono poźniej po jabłczan, estry , staki itd. Pozatym podaj dokładnie czemu uważasz że suple są nizdrowe. uzasasnij swoją wypowiedź
-
[b]...Mateusz...[/b], jak bys poszedł na siłownie i pocwiczył troche to wtedy sie możesz wypowiadac czy to jest głupota czy nie oki dobra koniec proponuje aby to ktos zakonczył
-
ktos czyli mod...
temacik zamykamy ;)
-
po co zakładać takie głupie posty w tym dziale, jest przecież Hydepark. Pozatym coś mi się wydaje, że nigdy nie ćwiczyłeś, nie przeczytałeś ani jednej informacji o suplementacji, diecie i treningu a zabierasz głos!!
-
a znalazles sie tu tylko dlatego ze ktos Cie zaprosil bo z kulturystyka masz zero wspolnego...
-
[b]...Mateusz...[/b], jak nie masz zielonego pojęcia w tym temacie to sie nie wypowiadaj, śmieszą mnie tacy ludzie jak ty, nigdy w zyciu nie mieli styczności z tematem suplementacji a najwiecej wiedzą, kierujesz sie bezpodstawnymi stereotypami, choćbym moją babcie słyszał..
ps. pewnie stwierdzisz że białko w proszku jest niezdrowe bo sztuczne, jak byłeś krasnal to nie jadłeś nigdy bebiko, albo innych kaszek w proszku...??
-
Wszyscy niecwiczacy maja takie poglady na odzywki,nie zrozumieja,ze pozniej staje sie to to podstawą po treningu i diecie.