właśnie, czy ktoś tego próbował?
Printable View
właśnie, czy ktoś tego próbował?
jest to zachecajace napisz nam czy wiesz cos o ludziach stosujacych to
[b]Raskus[/b], jestes wogole ktos sie ciebie cos pytam pewnie nie stosowales tego a art. skopiowales a ze bylo ze brat stoswal to penwie nie zauwazyles i teraz gadasz ze to twoj brat :???:
Bardzo ciekawe naprawde...
Ja mam bardzo dbry wzrok wg Mnie. NAwet kolega sie mnei pytal czy widze dokladnie Pauline itd. aj an o a bo co bo ja... albo te litery, dowidze co tamp size ale mam rozmazane literki. Mój brat(nie lubimy sie) z tego co wiem mowil ze jest to dobry sposob(nie mam pojecia skad ma o tmy wiedze, mozeo n zna ludzi? spytma sie) i ma zmaiar stosuje jesli juz teog nie robi. Jak czytałem o właściwosciach czosnku warto go jeść, a tym bardziej ze ta nalewka jest z niego...
ostatnio czytalem troche o tym sposobie w neci i zeczywiscie ludzie sie wypowiadali ze jest w jakis sposob skuteczny ale nie poznalem zadnej opini fachowcow , okolistow
no to niezle będzie tżeba sie poświęcic bo oczka mi juz siadaja więc czas sabrac sie do roboty
hmm bardzo ciekawe i przekonujące :mrgreen: tylko czy są po tym jakieś nieoczekiwane skutki??