tak jak napisal [b]pakernia.pl[/b], niepotrzebnie robimy offtopa ale napisze cwicze ok 4 lat
Printable View
tak jak napisal [b]pakernia.pl[/b], niepotrzebnie robimy offtopa ale napisze cwicze ok 4 lat
no to ladnie dosc jak na taki staz ale zawsze moglo by byc wiecej
[quote=MADOX]ale zawsze moglo by byc wiecej[/quote] Madox pochwal sie swoimi osiagnieciami
wcponiedzalek po dwuch latach treningu (z 4 miscieczna przerwa )wycisnelem 145 kg sam bez zadnej pomocy kolegow a teraz obecnie trenuje martwy aby isc na rekord a jaki to sie okaze
[quote=MADOX]wycisnelem 145 kg [/quote] :shock: duzo jak na 2 lata ta fota w twoim profilu to twoja ??
nie nie ten jest o wiele mniejszy niz ja ja jestem bardziej wymasowany
[b]MADOX[/b], aha myslalem ze taki maly jestes i targasz 145 kg ale ten w profilu niezle wyrzezbiony
faktycznie nizele jest wyrzezbiony ale to nie moj rodzaj budowy tak okolo wakacji wystawie pare swoich dzjec na forum do oceny i wtedy zobaczysz jak wyglada madox jestem normalnym facetem z troche wieksza muskulatura niz pospolity polak :mrgreen: :mrgreen:
heheh zobaczymy tego polaka z wieksza muskulatura
troche spadne bo chce popracowac nad rzezba ale nadal myslami jestem przy treningu na masse