-
A tak w ogóle to beka bo waży prawie tyle ile ma wzrostu;p,wyliczyłem że bierze na skosie w góre 369 kg,szok;p,oczywiscie to w przybliżeniu,bo jak sam mówił nigdy nie brał rekordów na raz;p.
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-05-25, 18:11[/i] ][/size]
No ale trzeba przyznac że w arnold Classic liczy się przede wszystkim wzrost,którego troche brakuje pudzianowi
-
zaletą pudziana jest to że jest szybki i w takich zawodach jak u nas czy mistrzostwa świata
są to konkuręcje szybkościowo siłowe więc ma spora przewagę nad tymi brzuchatymi strongmenami a w arnold classic tam bardziej siłowo idzie i z tad takie wyniki
-
Tez fakt,ale jadnak wiekszosc z tych drabów ma koło 2 metrów;p
-
sile on ma i za to do niego respect... ale wygladac bym tak nie chciał... nie wiem jak wy...
-
Przeciez to moj tata :P trzeba bylo prosic o foty hehe ;) jest gosc
-
Greg nigdy nie wygra ale pokazuje sie na scenie bo ludzie lubią oglądać dziwaków. Pozatym sponsorzy mu karzą.
-
No nie wazne czy karza czy nie karza ale ja sam bym zobaczyl takiego giganta, hoć sam bym nie chciał taki być. Ale jak by nie patrzeć to gosciu wymiata
-
CO to jest 920 kg 20 powtórzen pss o kur... to jest mega czlowiek ale Ciekawe czy by wygral z Pankiem ;) hihih :P POZDRO
-
-
heheh... dobry zawodnik co tu dużo mówić ...