rozmyslilem sie nie kupoje :)
Printable View
rozmyslilem sie nie kupoje :)
[quote]co za 4 kawałki rurek trochę katownika i płaskownika [/quote] tak jak to napisal sławo
to moze cie wyniesie 40 zl nie wiecej
[quote=sławo]co za 4 kawałki rurek trochę katownika i płaskownika
no chyba nie kupujesz tego materiału u złotnika :razz:[/quote]
no slawo widze ze masz pojecie o tym bo niewiele materiałow z tych ktore wymieniles wiec jesli nie wiez jak sie nazywaja to raczej tym bardziej nie mozesz wiedziec ile kosztuja
jak macie po 90 zl takie to sam bym sobie kupil takie
ja ci podałem z czego można zrobić
a co ty tam dodajesz że kosztuje 150 to nie wiem
j/w, ja też nie wiem, najtańsza ławka ze sklepu w której jest kupe materiału kosztuje 190 zł.
bez obrazy ale za 150 zł to mozna kupic tyle profili i katawnikowze ze mozna zrobic ławke ,stojaki i jeszcze na modliwewnik by starczylo ale ja sie nie wcinam
MADOX ale tu masz racje, a jak by szło o ścisłość to stojaki muszą być połączone z ławką bo to wszystko będzie nie stabilne.
mozna jak najbardziej stjaki miec osobno ale to tak jak mowiles[b]voldemort[/b], bedzie niestabilne a juz napewo nie dla poczatkujacych ,choci dla starszych pakierow tez do bani bo jak walczysz z ciezarem to puzniej jak njszybciej chcesz go wywalic na stojk a tu tzeba ywazac
MADOX ale tu masz racje, a jak by szło o ścisłość to stojaki muszą być połączone z ławką bo to wszystko będzie nie stabilne.
voldemort zeczywiscie znasz sie an tym widze
jak mozna wogule porownywac lawke z sutermarketu(odulnie takie sprzet) do takiego robionego
wypowiedzialo sie tu kilku modow ktorzy tak jak reszta widze ze maja guwniane pojecie czy kto kiedykolwiek z was robil takie cos ze sie wypowiada ze to kiepski sprzet, albo cwiczyl na takim, i czy ktos kupowal profile zeby mugl sie orientowac w cenie ile kosztuja??
smieszni jestescie
pozdro
Tak, kupowałem profile , jeśli chodzi o ławki to mam orginalne raczej z tych tańszych ale mam podorabiane takie części jak wyciąg modlitewnik bo przy tych ławkach tańszych nie wytrzymują takich obciążeń jakich używam na wyciągu. :wink: