-
No to ja sie tu wypowiem :) a do kogo najbardziej ta wypowiedz to juz ta osoba bedzie wiedziec wy ino o jednym a jak juz dupki damy to zas was nie ma kiedy jestescie potrzebni zaspokoicie mała ptaszynke :razz: i koniec znikacie bo nie ma czasu na nic ale jakby sie dupki dawało co piec minut to chocby sie paliło to czas by był byle by zadu.......
-
A to ja może na siłownie jade już :oops:
Pozdrawiam cię gorąco pierożku :wink:
-
. . .poczekaj,ide z toba hehe
-
a ja troszke pozniej pojde na silownie ale tez ide na trening zadnego sie nie oposci
-
no no [b]zizu[/b] nie poznaję Ciebie bo Ty nigdy o seksie nie gadasz :P
[quote=voldemort] bo moje futerko albo nie ma czasu albo ją głowa boli a zresztą wiecie jak to jest, [/quote]skąd Ty ją wziąłeś :>
-
pora juz pomalu zaczac:)...
aa.. na pakerach gadalem no no nie pamietasz:>
-
[b]Lolita[/b] ona z nieba mi spadła, ja troszke przesadzam, na ogół jest świetna a jeśli chodzi o te sprawy to się nie wypowiadam bo jest fantastyczna :mrgreen:
-
Voldemorcik a Ty to sie tak troszke nie podlizujesz :wink: co boisz sie jej :?: wiesz ja sie lubie kochac ze swoim Dziuburkiem :grin: ale musze miec spokój i cisze zeby sie skupic i pewnosc ze sie nie stanie żaden wypadek przy pracy i jest super uwielbiam sie z nim wtedy kochac nie raz było nam bardzo dobrze a jak kombinujemy z pozycjami haha a po wszystkim sie przytulamy a uwielbiam sie do niego przytulac bo jest jak misiu :wink: i jest bardzo kochany bardzo go kocham i nie zamienie na innego nigdy był mym pierwszym i tak zostanie on jest mój a ja jestem jego na zawsze :wink:
-
nie zostalo mi nic innego jak pogratulowac wielkiej milosci :)
-
ale to nie zawsze takie piekne :) czasem marudzi i kombinuje ze to ze tamto czasami nawet ruszac mu sie nie chce i ja musze robic wszystko za niego próżniok!!!!!!